Miloš Zeman naprosto šokoval Alex Mynářovou! Tohle jí řekl před stovkami lidí na Hradě!

Na Hradě se v neděli konal koncert nazvaný „Můj šestý rok s Vámi“ 5

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

11. března 2019 11:03 | Aktualizováno: 11. března 2019 13:48

Prezident Miloš Zeman na Pražském hradě oslavoval šest let ve funkci. Na akci, které se zúčastnilo několik set Zemanových příznivců, svými slovy rozplakal bývalou moderátorku a manželku hradního kancléře Vratislava Mynáře Alex!

Na Hradě se v neděli konal koncert nazvaný „Můj šestý rok s Vámi“. Vystoupila na něm francouzská šansoniérka Mireille Mathieuová a na akci nechyběli ani premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou, ministryně financí Alena Schillerová, majitel a moderátor TV Barrandov Jaromír Soukup či bavič Luděk Sobota.

„Vážený pane premiére, vážení a milí přátelé, to „milí“ bych chtěl podtrhnout, protože každý rok se tady scházíme, a teď už je to pošesté. Doufám, že to spolu zvládneme ještě čtyřikrát. A kromě toho, samozřejmě, se s vámi rád a často setkám na nejrůznějších akcích, například na mých výjezdech do krajů,“ uvedl ve svém projevu Zeman.

Zeman svou řečí pořádně vykolejil především Alex Mynářovou. „Kdepak je Alex?“ zeptal se na závěr. „Milá Alex, já vím, že to sem zdánlivě nepatří, ale mám Tě rád a protože nosíš pod srdcem děťátko a věřím, že tentokrát to dobře dopadne, tak Ti přeji, aby rostlo do zdraví a do krásy a až přijde puberta, tak se z něho stane protivný spratek,“ popřál manželce hradního kancléře.

Mynářovou, která se na poslední část řeči postavila Miloše Zemana, pak prezident pohladil po vlasech a dojatá a na první pohled zaskočená Alex Mynářová si po těchto slovech musela utírat slzy!

Mynářová už má se svým manželem Vratislavem syna, který se narodil v roce 2015 a dostal jméno po svém otci. Druhé těhotenství bývalé moderátorky ale dopadlo špatně, loni v pátém měsíci těhotenství potratila holčičku.

Témata: Miloš Zeman Alexandra Mynářová Vratislav Mynář