Odněkud se vyloupli kluci snědé pleti a.. Tomáš Klus byl v šoku!

Tomáš Klus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. března 2019 14:45

Písničkář Tomáš Klus prožil velmi netradiční zážitek! Na sociálních sítích se svěřil historkou, která jej naprosto odrovnala!

Tomáš Klus se svěřil s příhodou, která se mu nedávno stala. „Sedím si takhle před divadlem v Holešovicích a čekám na špíl. V tom jde kolem paní s dítětem v totálním amoku, kterej zná asi každej rodič a ze kterého není moc východisek. Malej člověk se válí po zemi a odmítá jakoukoli diskuzi,“ nastínil, jak vše začalo.

Písničkář proto vstal a rozhodl se, že se pokusí pomoct. „Páč cizí element, v těchle chvílích dokáže upoutat pozornost alespoň na pár vteřin a třeba ji odvést někam úplně jinam. Většinou si vzteklounek vzpomene, kde je jeho bezpečná zóna a přilne k ní,“ popisuje zpěvák, který má s dětmi své zkušenosti. Sám má totiž doma už tři!

Jenže někdo byl rychlejší. „V tom, když se stal malej zadek obětí bezmocné ruky, se odněkud vyloupli tři asi třináctiletí kluci, jak se říká, snědé pleti a obestoupili oba aktéry. Co udělal, paní? Ptal se, patrně kápo," tlumočí zpěvák, na co se mladíci ptali. 

Odpověď Klus bohužel neslyšel. „Nečekali na ni ani kluci a dřepli k ležícímu. Hej kámo, mámu musíš poslouchat a nedělat tu takovej bordel. Se podívej těch aut tady. Eště se něco stane,“ začali chlapci vysvětlovat rozčilujícímu se dítěti.

A to jej naprosto odorvnao! „Stál jsem jak opařenej tím upřímným zájmem o věc, tím nenuceným spřízněním. Malej nastoupil do kočáru a obraz se rozplynul. Byl jsem dojatej, že být trochu víc na samotě, bulím jak želva. Pánové, jste chlapi!“ vzkázal jim na dálku Tomáš, kteří přidal hastag  #snedatisen.

Témata: Tomáš Klus