Konec koncertování? Nepříjemné zranění kazí Daře Rolins plány!

Dara Rolins na akci Dance Divas 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. března 2019 13:16 | Aktualizováno: 8. března 2019 15:21

Oblíbená zpěvačka Dara Rolins teď tráví spoustu času na cestách, o to nepříjemnější je její zranění na dolní končetině. Zatímco nové videoklipy ještě natočit stihla, další pracovní závazky jsou v ohrožení. Včetně koncertů!

Zpěvačka Dara Rolins má v posledních dnech opravdu napilno. Byla totiž ve Spojených státech, v Kalifornii natáčela hned několik videoklipů najednou. Pro televizní magazín Top Star po návratu prozradila, co se jí v zámoří přihodilo.

Součástí filmového štábu, který videoklipy natáčel, totiž byla i osoba, která běžně pečuje o hollywoodskou hvězdu Penelope Cruzovou, která je jen o dva roky mladší než Dara. „Líčila ji na Oscarech a druhý den natáčela se mnou,“ prozradila Rolins. „Tak jsem se smála, když držela v ruce ty štětce a chtěla je mýt, tak jsem říkala: Ne, ne, ne, já chci ty samé, co měla ona,“ zavzpomínala.

Teď už je ale zpátky a musí se vypořádat s nepříjemným úrazem, který si doma přivodila. Během pobytu v Los Angeles asi zapomněla, co kde doma stojí, zakopla a zlomila si malíček. „To se mi stihlo stát dneska večer, když jsem si šla pro vodu do kuchyně a zakopla jsem o židli. Zlomila jsem si malíček. Tak trošku se dneska trápím,“ svěřila se oblíbená zpěvačka.

Zranění ale přišlo opravdu nevhod, protože ještě téhož dne musela Dara vyrazit do společnosti. Naštěstí ví, jak vyzrát na nesnesitelnou bolest. „Hele, dva prášky a je mi líp,“ prozradila svůj „tajný recept, díky kterému zapomněla na svůj modrý, oteklý malíček. Celý večer se pak usmívala a zářila dobrou náladou.

Dara ale přiznala, že už zase balí zavazadla na další cestu. „Zítra letím do Budapešti, kde fotím kampaň „cvičící Dara“, tak nevím, jestli z toho něco bude. Teď to aktuálně řešíme,“ uvedla zpěvačka. „No a o víkendu mám vystoupení, tak to nevím, jestli odzpívám. Na židli asi,“ dodala s nadsázkou.

Témata: Dara Rolins