Pražským hradem se bude rozléhat dětský smích? Alex Mynářová oznámila šťastnou novinu!

Alexandra Mynářová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. března 2019 15:09

Přiletí na Pražský hrad čáp? Asi ano, prezident Miloš Zeman se však otcem znovu nestane. Šťastná novina se týká jednoho z jeho nejbližších spolupracovníkům, manželka hradního kancléře Alexandra Mynářová je totiž v očekávání. Rozlehne se sídlem prezidenta dětský smích?

Moderátorka Alexandra Mynářová potvrdila týdeníku Sedmička, že je těhotná. Ve svých vyjádřeních se ale zatím drží při zemi. „Ano, mám znovu naději,“ svěřila se manželka prezidentova kancléře Vratislava Mynáře. Proč se brání přehnanému optimismu?

Mynářová má totiž nepříjemnou zkušenost, loni v květnu jí s manželem zasáhla tragická zpráva. O dceru tehdy přišli v pátém měsíci těhotenství, proto si půvabná moderátorka drží protentokrát odstup. Doufá však, že nyní proběhne vše bez jakýchkoliv komplikací.

Moderátorka zpravodajské relace TV Barrandov Naše zprávy už dříve v rozhovoru pro eXtra.cz připustila, že se s manželem o dítě snaží. Dlouho jim však bránily Mynářovy pracovní povinnosti. „Řekli jsme si, že po prezidentských volbách na tom začneme pracovat,“ prozradila Mynářová. Nakonec se jim to evidentně podařilo.

Manželé Mynářovi se vzali v únoru 2015 ve vesnici Osvětimany, kde hradní kancléř podniká. Veselky se tenkrát účastnil i prezident Miloš Zeman. Už tři měsíce po svatbě se jim narodil první potomek, syn Vratislav. „Každý den s ním je zábavný a zajímavý,“ uvedla na synovu adresu Alexandra.

Jak vůbec vztah moderátorky a kancléře začal? Poznali se v České televizi, kam Mynář dorazil jako host pořadu, který Alexandra (tehdy ještě Nosková) uváděla. Je dobře známo, že vztah s vysoce postaveným úředníkem zapříčinil odchod Mynářové z veřejnoprávního média, který Alex oplakala. Musela totiž opustit řadu přátel včetně Světlany Witowské.

Témata: Alexandra Mynářová Vratislav Mynář