Ex Dary Rolins bojuje v nemocnici se zákeřnou nemocí. Hrozí celoživotní následky!

Petr Vlasák

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. března 2019 13:15 | Aktualizováno: 8. března 2019 1:02

Někdejší přítel Dary Rolins, podnikatel Petr Vlasák, bojuje už potřetí během svého života s rakovinou. V nerovném boji už dvakrát zvítězil, současný průběh němoci je však tou nejtěžší zkouškou. Lékaři totiž Vlasákovi oznámili, že mu hrozí ochrnutí.

V posteli měl nejen zpěvačku Daru Rolins, ale i modelku Kateřinu Průšovou, teď ale Petr Vlasák nemá na ženy ani pomyšlení. Opakovaně totiž svádí boj se zákeřnou nemocí, kterou hodlá porazit i tentokrát. Třiačtyřicetiletý podnikatel ale připustil, že tentokrát vše doprovází ještě další nemilé potíže.

Svým přátelům na Facebooku se Vlasák ohlásil z nemocnice krátkým pozdravem v úterý, kdy jim zároveň oznámil, že se na lůžku připravuje na vážný zákrok. „Ráno jdu na ozařování gama nožem! Doufám, že to konečně zabere a tu zákeřnou svini rakovinu zničí a zabije,“ vzkázal odhodlaně. Naději na vítězství mu však vzápětí vzalo nečekané zjištění.

Vyskytla se totiž nečekaná komplikace, která Vlasáka dozajista vyděsila. Během příprav na zákrok jej totiž lékaři poslali na magnetickou rezonanci, která ukázala, že podnikateli hrozí velké riziko ochrnutí. „Akce se zatím odkládá,“ musel konstatovat Vlasák, který zůstává v péči zdravotníků pražské nemocnice Na Homolce.

Vlasák se proslavil nejen jako přítel slavnějších žen, sám míval pikantní přezdívku v souvislosti se svým podnikáním. Vyráběl totiž spodní prádlo značky Styx, za což si vysloužil označení Trenýrkový král. Dnes má bohužel docela jiné starosti.

Na sociálních sítích alespoň dostává enormní podporu od přátel, nedávno sdílel například fotku s herečkou Alicí Bendovou. „Dnes mě přijela podpořit moje veliká kámoška. A platonická láska,“ napsal o setkání s Bendovou, kterou označil za nekrásnější českou herečku. Modlí se za něj třeba i producent Janis Sidovský.

Témata: Petr Vlasák Dara Rolins