Peklo kvůli StarDance! Kostková a Dědík terčem útoku!

Tereza Kostková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. března 2019 11:18

Hned dva představitelé hvězdné taneční soutěže se stali během posledních několika měsíců terčem útoků, které výrazně odnesly jejich automobily. Po tanečníku Marku Dědíkovi se na policii musela obrátit i moderátorka Tereza Kostková. Leží snad StarDance někomu v žaludku?

Už druhá osoba neodmyslitelně spojená s populární taneční soutěží StarDance se stala obětí nevybíravého útoku. Tereze Kostkové poničili neznámí vandalové přímo v ulicích Prahy její zbrusu nové auto. Ještě před týdnem přitom zářilo novotou.

„Když po návratu ze Slovenska, kde byla se svou rodinou, zaparkovala auto na chodníku, našla ho tam celé počmárané,“ sdělil Blesku jeden z blízkých přátel Terezy. Na modrém terénním automobile Hyundai Tucson se teď vyjímají i bílé čmáranice.

Kostková se však k detailům celého incidentu nechce vyjadřovat. „Řeším to, zatím to nechci více komentovat,“ řekla Blesku. Šanci na odhalení pachatele by mohly přinést záběry z pouličních kamer, vše mají v současnosti na starosti policisté.

Ti už se jedním případem, který souvisí se StarDance, zabývají. V loňském roce totiž někdo podpálil nový automobil BMW tanečníka Marka Dědíka, který v páru s herečkou Pavlou Tomicovou doputoval až do finále. Policisté už vyloučili technickou závadu a konstatovali, že se s velkou pravděpodobností jednalo o úmysl.

Žháři, po kterém kriminalisté zatím neúspěšně pátrají, hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Dědík si nedávno postěžoval, že kvůli vyšetřování vázne vyplacení pojistky a on tedy musí jezdit vozem, který mu zapůjčil tatínek. Ve vyřazeném BMW navíc požár zničil i některé hračky jeho ročního synka Betrama

Může snad jít o dílo jednoho pachatele, kupříkladu nespokojeného diváka, který by se o víkendových večerech radši díval na něco jiného? Kdoví, policie je každopádně ve střehu.

Témata: Tereza Kostková Marek Dědík StarDance krimi Policie ČR