Poprask na pohřbu Jiřího Pomeje (†54)! Tohle si nezasloužil, naštval se jeho kamarád

Václav Upír Krejčí na pohřbu Jiřího Pomeje 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. března 2019 9:05

Rodina, přátelé, kolegové i fanoušci se včera loučili s Jiřím Pomeje (†54), který podlehl rakovině. Na pohřbu nechyběl ani hercův kamarád a kolega Václav Upír Krejčí, který později přiznal, že jedna věc se mu na pietní akci nelíbila!

Na pohřbu samozřejmě nechyběl ani Pomejeho velký kamarád a kolega Václav Upír Krejčí. „Bylo to... smutné, důstojné... krásné...“ popisoval svoje dojmy po posledním rozloučení s kamarádem.

Jedna věc se mu ovšem moc nelíbila. „..až na zbytečné výkřiky jeho sestry: "Hyjeny... fuj média!" To si Pomík nezasloužil... když celý život umění sloužil... A velmi skvěle...“ posteskl si Upír Krejčí na sociálních sítích.

Pak poslal Jiřímu poslední vzkaz. „Dnes jsme mu věnovali celý den s fakt dobrými přáteli... Čest Tvé památce Jíří Pomíku... neboj my na Tebe nezapomeneme.. Tvý nejvěrnější... kamarádi,“ dodal truchlící herec a komik.

Už před pár dny Upír Krejčí také zavzpomínal, co pro něj Pomeje v minulosti udělal. „Odešel nám bezva herec... člověk plný nápadů a hlavně kamarád... odešel si, Pavlovi Páskovi a dalším kamarádům a mě... Jiří smutníme... A byl jsi to Ty, který Pavlovi vnukl myšlenku, že bych mohl být členem Walda Gangu, to bylo tenkrát u Medvídků. A já nakonec díky Tobě jezdil a zpíval dlouhých 6 let,“ popsal Upír Krejčí, jak začala jeho spolupráce se známou rockovou skupinou.

Témata: Jiří Pomeje Václav Upír Krejčí