Musel mezi lidi. Jiří Krampol unikal starostem o zdraví své ženy se skleničkou vína!

Krampol, Jiří 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. března 2019 13:18

Oblíbený herec Jiří Krampol se rozhodl zahnat chmury, které mu způsobuje zdravotní stav jeho manželky Hanky, ve společnosti svých nejbližších přátel. Společně jí připili na zdraví a poslali jí spoustu pozitivní energie na jednotku intenzivní péče, kde leží.

Zatímco jeho žena Hanka leží v pražské nemocnici Na Františku, známý bavič Jiří Krampol vyrazil do společnosti, konkrétně na křest CD jednoho ze svých přátel. Napil se sice oblíbeného vína, ale do zpěvu mu zrovna nebylo. Vlastně si ho dal jen proto, aby připil na zdraví a na lepší časy.

„Připíjím na zdraví své manželky Haničky. Je po kolapsu v nemocnici na JIPce a chci, aby se brzy vrátila,“ svěřil se Jiří Krampol serveru iDnes.cz. „Připíjím jí na zdraví a moc bych chtěl, abychom byli zase spolu,“ přeje si populární herec, který už dříve vyvrátil původní spekulace, že lékaři dávají jeho ženě jen malé šance na přežití. Sami doktoři prý zatím neví, jak to doopravdy bude.

Krampolova účast na křtu ale neznamená, že by snad šidil návštěvy v nemocnici. „Byl jsem za ní a snad se všechno v dobré obrátí,“ řekl a vysvětlil, co přesně jej táhlo do společnosti. „Víte, já nejsem člověk, kterému by dělalo dobře, že je sám. A proč jsem tady? Na to je jednoduchá odpověď. Musel jsem mezi lidi.“

Na křest vyrazil známý herec a moderátor, aby se potkal se známými, popovídal si a na chvíli zapomněl, že ne vždy se člověku daří. Slova útěchy a podpory našel třeba u Dády Patrasové, která si sama v soukromí prožívá velké potíže, a její dcery Aničky.

Z každodenní reality jej pak vytrhává i hraní v Semaforu. „Hraju v divadle a to mi trošku pomáhá, alespoň mám kam jít a s kým si promluvit,“ dodal Krampol, který ví, jak se odreagovat. Volné chvíle tráví kupříkladu četbou nebo plaváním.

Právě dnes by se Krampol měl od doktorů dozvědět víc o stavu manželky Hany. Sám už dříve řekl, že u ní došlo ke kolapsu, který způsobilo totální vyčerpání organismu. „Byla prostě vyčerpaná. Žádnej chlast, nic takového v tom roli nehrálo,“ vysvětloval.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová