"Dycky Lucie"! Proč Koller a spol. nepřevzali Ceny Anděl osobně?

Lucie (hudební skupina)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. března 2019 10:55

Když skupina Lucie po dlouhých letech vydala nové album, fanoušci byli nadšeni. A uneseni jsou i hudební odborníci, díky kterým Lucie získala hned dvě sošky Anděla! Nejen, že vyhrálo album Evolucie, ale i skladba Nejlepší, kterou znám! Jenže David Koller, Robert Kodym. Michal Dvořák a P.B.CH. si je osobně nepřevzali!

Lucie sice získala hned dvě ceny, ovšem osobně si pro ně na jeviště nepřišla! Dvě sošky za skupinu převzal jejich manažer. Moderátor Tomáš Mecháček poznamenal, že "zřejmě někde vystupují". „Ale nebudu do toho zabrušovat," zažertoval. Vtípek přidal v děkovné řeči i manažer, který přítomné pobavil hláškou: „Dycky Lucie!"

Měcháček měl samozřejmě pravdu. Členové skupiny pracují i na vlastních projektech, David Koller je aktuálně v rámci koncertní šňůry David Koller Acoustic Tour 2019 na Slovensku.

Včera večer, kdy se předávaly ceny Anděl, vystupoval přímo ve slovenské metropoli! „Děkujem za supr první bratislavskej koncert! Zejtra se těšíme znova. A taky díky za Anděly pro Lucii!“ vzkázal zpěvák prostřednictvím sociálních sítí. 

A vyjádření přidala i celá skupina! „

ANDĚL ZA PÍSEŇ "NEJLEPŠÍ KTEROU ZNÁM" A DRUHÝ ZA ALBUM "EVOLUCIE" DĚKUJEME...!!! V prestižní kategorii album roku zabodovala kapela Lucie se svou comebackovou deskou EvoLucie. Potvrdila tak svoji pevnou pozici na tuzemské hudební scéně. Cenu Anděl totiž její členové poprvé získali hned na prvním ročníku Andělů za desku In The Sky a byli vyhlášeni skupinou dvacetiletí i pětadvacetiletí. Lucie letos zabodovala také singlem Nejlepší, kterou znám. Píseň Oskara Petra a Roberta Kodyma získala ocenění v kategorii Skladba roku," uvedla skupina na svém facebooku.

V příštích dnech se objeví například v Trnavě, Trenčíně či Žilině. A potěší samozřejmě i české fanoušky – například v Pelhřimově, Ostravě nebo Kladně!

Lucie i letos vyrazí na koncertní šňůru!

Fanoušci skupiny se mají tento rok na co těšit! Lucie totiž vydala po šestnácti letech nové řadové album EVOLUCIE v původní, nejznámější sestavě: Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH.

Po vyprodaném podzimním turné vyráží Lucie v roce 2019 na šňůru po České republice. V rámci Evolucie Tour 2019 se kapela představí celkem v jedenácti městech a kromě nejslavnějších pecek zahraje novinky z poslední desky.

Témata: Lucie (hudební skupina) David Koller Ceny Anděl