Věra Bílá se už z ubytovny nedostane? Chci tu umřít, šokuje romská královna!

Věra Bílá a Jan Bendig 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. března 2019 10:53

Zpěvačka Věra Bílá (64) sice sklízela úspěch v Evropě i v USA, už roky ale žije na ubytovně. A jak se zdá, do smrti se z ní už nedostane!

Věra Bílá vystupovala například ve slavné newyorské Carnegie Hall, ale sláva i peníze pro ni byly nepodstatné. Honoráře tak často končily v automatech. A protože neplatila nájem, skončila v rodných Rokycanech na ubytovně. Tam žije už od roku 2011.

A jak se zdá, na ubytovně i dožije! „Už se odtud stěhovat nechci. Jsem tu spokojená. Mám tu kolem sebe lidi, kteří mě mají rádi a starají se o mě. Zemřel tu můj manžel a já tu chci zemřít taky,“ prozradila pro Super.cz zpěvačka.

Tvrdí, že na ubytovně je jí dobře, i když občas smutno. „Když mi chybí kontakt s lidmi, tak si sednu do chodby a poslouchám ten ruch kolem a takhle aspoň nejsem na chvíli sama,“ popisuje Bílá.

Přiznává ale, že je hodně opuštěná. „Neozval se mi z mých přátel prakticky nikdo. Myslela jsem si, že na mě všichni zapomněli a už nikoho nezajímám,“ posteskla si. Zlom prý přišel až ve chvíli, kdy se jí ozval její nynější manažer Robert Horvath, který jí nabídl hudební turné ve spolupráci s Honzou Bendigem a Milanem Krokou.

Právě s Honzou natočila píseň „Mek Som Adaj", klip byl zveřejněn před pár dny. Právě mladý romský zpěvák je teď její velkou oporou! „Honza je neskutečné zlatíčko. Pokornej, slušnej a pracovitej. Měla jsem možnost vidět jeho koncerty a úspěchy s písničkami a mám z něj radost. V jeho společnosti se opravdu cítím, jako bych svého syna měla opět po svém boku. Když potřebuju, tak mě Honza obejme, chytne za ruku a utěší mě. Je mi za mým synem a manželem opravdu moc smutno. Každý večer pláču,“ přiznává Věra.

Spolupráci s Bílou si pochvaluje i Bendig. „Naše společná písnička s legendární Věrou Bílou a skvělým Milanem Krokou je kompletně hotová. A je to vážně dělo, radoval se ještě před zveřejněním klipu.

A jak se zdá, o píseň je velký zájem! „Děkujeme za 100 TISÍC zhlédnutí u klipu MEK SOM ADAJ za 2 dny od premiéry. Jste nejlepší. Těšíme se na Vás na našem společném turné, které startuje 15. března v Sokolově a 16. března v Rotavě,“ láká fanoušky Bendig.

Témata: Věra Bílá Jan Bendig