Krampolová v nemocnici bojuje o život! Šance na přežití má malé!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. března 2019 8:44

Herec a moderátor Jiří Krampol letos oslaví už 81. narozeniny, místo zaslouženého důchodu ale zažívá muka. Zdravotní potíže jeho o více než dvě desítky let mladší ženy Hanky totiž nedávno vygradovaly tím způsobem, že Krampolová skončila v nemocnici. Její vyhlídky navíc nejsou dobré.

Víra Jiřího Krampola, že se jeho žena Hanka konečně dostane z vleklých zdravotních potíží, se minula účinkem. Její stav je naopak stále horší a horší, Krampolova manželka měla skončit v péči zdravotníků. A tentokrát je to opravdu vážné!

„Stav Hanky je opravdu velice vážný,“ potvrdil serveru Aha! Krampolův manažer a letitý kamarád Miloš Schmiedberger. V posledních týdnech totiž přestala přijímat potravu, což se na jejím zdraví výrazně podepsalo. „Strašně zhubla, vůbec nejedla, jen kouřila a pila pivo,“ prozradil fotograf Schmiedberger.

Sám populární herec a moderátor už si se svou ženou nevěděl rady. „Striktně odmítala stravu nebo Jirkovi rovnou lhala, že už jedla,“ vyprávěl jeho manažer s tím, že Hanka už prakticky jen holdovala jednomu ze svých zlozvyků.

„Neumíte si to představit, kouřila stovku denně. Zapalovala jako smyslů zbavená jednu od druhé,“ popisuje Schmiedberger, co se dělo ve společné domácnosti Krampolových. Cigarety tak vystřídaly alkohol a prášky, na výsledku to ale nejspíš moc nezměnilo. Přišel kolaps.

Hana Krampolová totiž zhubla na pouhých 40 kilogramů, pak najednou přestala komunikovat. Duchapřítomný Krampol naštěstí rychle doběhl pro souseda z domu, který pracuje ve zdravotnictví. Ten ani vteřinu neváhal a zavolal sanitku, zdravotníci si Krampolovu ženu odvezli do nemocnice.

Tam si Krampol vyslechl špatnou zprávu. Hanka skončila na jednotce intenzivní péče a podle lékařů má jen asi 30procentní šanci na přežití. Předchozí zdravotní problémy, jako byly různé zlomeniny končetin, se tak teď zdají jako malichernosti.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol