Eva Decastelo podstoupila testy na rakovinu! Výsledek vyšetření ji dostal!

Eva Decastelo 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. března 2019 19:41

Oblíbená moderátorka Eva Decastelo loni oslavila 40. narozeniny a tenhle milník ji donutil k tomu, aby podstoupila rozsáhlé zdravotní vyšetření. Čím Evu tak moc zaskočil jeho výsledek?

Známá moderátorka Eva Decastelo se svěřila s děsivým rodinným tajemstvím. Někteří příbuzní včetně jejího tatínka podlehli zákeřné rakovině, proto se Eva nechala pro jistotu kompletně vyšetřit u lékaře. Ten pro ní měl jednu dobrou a jednu špatnou zprávu.

„Už dlouho jsem se k testům odhodlávala, ale nebyl čas a taky strach, co když i já,“ svěřila se Decastelo Blesku. S příchodem čtyřicítky se ale konečně rozhoupala a na testy vyrazila, protože jí přemohl strach z rodinné anamnézy, kromě otce totiž rakovině podlehli i její teta a babička.

„Kamarádka mě dohodila na jednu soukromou kliniku, kde dělají kompletní testy celého těla,“ popsala oblíbená moderátorka okolnosti vyšetření, které dopadlo vesměs pozitivně. „Rakovinové buňky v sobě nemám, ale chybí mi enzym, který odbourává alkohol,“ dodala.

To byla opravdu překvapující zpráva. „Většinou ho nemají lidi z Dálného východu, takže jsem asi na půl Asiatka,“ říká Decastelo v nadsázce. Většině Asiatů z Dálného východu, občas se uvádí dokonce číslo až 70 %, chybí enzym aldehyddehydrogenáza, který odbourává v játrech alkohol.

„Tím se vysvětluje, proč jsem po dvou sklenkých úplně na šrot,“ líčila Eva už se smíchem. Dobrou zprávu ohledně rakoviny tak pravděpodobně zapít nešla. V péči doktorů se navíc neobjevila naposledy.

Evu Decastelo totiž momentálně trápí pochroumaná noha, proto se při chůzi neobejde bez berlí. „Chodím na rázovou vlnu, takže už je to čím dál tím lepší. Pád v koupelně odnesly vazy v koleni,“ dodala moderátorka na závěr.

Témata: Eva Decastelo