Felix Slováček se nestačil divit! Opravdu Gelemová řekla tohle?

Lucie Gelemová a Felix Slováček se 28. října vydali na Hrad 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. března 2019 17:41

Slavný saxofonista Felix Slováček si navzdory kritice některých rodinných příslušníků užívá vztahu s o mnoho let mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou. I ona si nemůže vynachválit společně strávené chvíle. Co na to asi říká Dáda Patrasová?

Jako harmonický pár spolu většinou vystupují hudebník Felix Slováček a jeho o čtyři desítky let mladší partnerka Lucie Gelemová. Nejinak tomu bylo i na nedávném Česko-Slovenském plese v pražském Obecním domě.

Partnerskou dvojici tam zastavili reportéři webu Nový čas, aby se obou zeptali, co je pro ně na této události nejdůležitější a proč se sem těšili. Zatímco Slováček nad svou odpovědí rozjímal, jeho současná partnerka o ní nemusela dlouze přemýšlet.

„Budeme spolu,“ odpověděla malířka a výtvarnice Gelemová, která tak vzala svému milému slova z úst. „Má pravdu, to je to nejkrásnější,“ přitakal pětasedmdesátiletý muzikant. Pro oba bylo tedy únorové plesání výjimečným večerem.

Zároveň se oba partneři svorně shodli, že je jim společně stále dobře. Felix Slováček šel dokonce ještě dál, když řekl, že je všechno báječné a rozhodně by na jejich harmonickém vztahu nic neměnil.

Redakci Nového času pak Slováček s Gelemovou poodkryli i jejich společné plány. Felix se svěřil, že by s Lucií rád vyrazil na pořádný výlet do Izraele, v čemž mu v poslední době bránila rekonvalescence s poraněným kolenem.

V péči lékařů skončila shodou okolností i Slováčkova manželka Dáda Patrasová, která dojíždí do nemocnice na léčbu elektrošoky. Na jejím zdravotním stavu se prý podepsal neustálý stres, tahle zpráva o idyle Slováčkova vztahu jí tedy určitě nepomůže.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová Dagmar Patrasová