Krize u Barošových: Tereza je na dně, táta Milan běhá za míčem a děti mezitím řádí!

Manželé Milan a Tereza Barošovi.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. března 2019 16:50

Manželka Tereza by si ho už přála mít doma, Milan Baroš se ale rozhodl pokračovat ve fotbalové kariéře. Zatímco on běhá po trávníku, ona doma vychovává jejich dva syny. Připouští ale, že si s nimi sama občas už neví rady. Táta ale většinou není doma.

Sportem vydělal nemalé peníze, přesto nezanevřel na domovský Baníček, kde Milan Baroš druhým rokem válí, i když už rozhodně nemá takový plat, jaký měl v zahraničí. Láska ke klubu a fotbalu je ale silnější, na čemž už tratí i fotbalistova rodina. Připustila to jeho žena Tereza.

Na sociální síti si totiž nedávno postěžovala, že manžel tráví na hřišti moc času a ona už si mnohdy neví rady. Problémy má hlavně s dětmi, devítiletý Patrik a o dva roky mladší Mateo jí neustále přidělávají starosti.

„Opravdu, kdo nemá kluky krátce po sobě, tak neví, co to je. A my máme opravdu hodně temperamentní kluky,“ napsala Barošova žena na Instagramu. „Věřte, že jsem z nich psychicky vyšťavená,“ dodala.

V ideálním psychickém rozpoložení ale momentálně nebude ani Baroš, Baník totiž poslední dobou prohrává. Naposledy v pátek doma podlehl Zlínu. Ke klidu mu jistě nepomáhají ani dlouhé cesty z Ostravy do Prahy, kde Barošovi žijí.

Podle Terezy přitom jen manžel Milan dokáže malé hyperaktivní ďáblíky zkrotit. „Chybí jim táta… On je přísnější. Já už sílu kolikrát nemám,“ svěřila se Tereza, která by si asi přála, aby Milan už pověsil kopačky na hřebík. Ostatně po minulé sezóně o tom už přemýšlel, ale nakonec se rozhodl ještě pokračovat.

Teď bude mít ale někdejší internacionál přece jen více času na děti. Blíží se totiž reprezentační pauza a národní tým už se Baroše nějaký ten rok netýká. Bude se tak moc činit jako vzorný manžel a otec.

Témata: Milan Baroš Tereza Barošová