Klusovi vyrazili na Matějskou. Ozvala se Eva Holubová a začalo peklo!

Tamara a Tomáš Klusovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. března 2019 11:27

Manželé Klusovi jsou neortodoxní rodiče a nebojí se to dát najevo, někdy nad tím ale jejich fanoušci jen nevěřícně kroutí hlavou. Tentokrát k tomu stačilo, aby celá rodina vyrazila na obyčejnou Matějskou pouť. Tamara o tom totiž referovala na internetu a děly se věci!

Tomáš Klus s manželkou Tamarou a jejich dětmi Josefínou, Alfrédem a Jenovéfou vyrazili na pouť a nezapomněli se tím pochlubit na sociálních sítích. Zmínili třeba, že dvouletý synek Alfréd se potatil a umí dobře zacházet s flintou, vždyť Tomáš jako někdejší moderní pětibojař taky uměl vzít za spoušť.

Bohužel se ale nepotkali s pochopením všech lidí. „Teda být hrdá na to, že dvouletý dítě umí střílet, i když je to jen na růži… Tak na to by normální rodič asi hrdý nebyl,“ napsala Tamaře pod příspěvek na Instagramu jedna z jejích fanynek. Tamara s Tomášem nás už ale několikrát přesvědčili, že jsou neortodoxní rodiče.

Přesto mají někteří lidé tendenci jim do výchovy kecat. „Přišlo mi asi 15 zpráv, jak je Josefína vyděšená a jak ji pomalu mučíme a týráme. Na tu atrakci jsme šly spolu ještě dvakrát. Miluje to!“ hájila se Tamara před další vlnou kritiky, kterou schytala, protože vzala nejstarší dceru na horskou dráhu.

Nakonec Tamara složila „světským“ poklonu. „Přijela k nám pouť a my s ní chceme odjet! Teda já už ne, protože mi po celém odpoledni asi praskne hlava. Rodiče jsou hrdinové a kolotočáři taky!“ vzkázala manželka populárního písničkáře.

To už se ale ozvala i herečka Eva Holubová, která se jindy s Tamarou vřele kamarádí. Ta neměla pochopení pro tvrzení, že jsou kolotočáři hrdinové, podle jejího názoru totiž dnešní poutě bez putování postrádají smysl.

Tamara tak naposledy přispěchala s reakcí, aby uvedla svá slova na pravou míru. „Bylo tam asi méně hloubky, než jsi hledala… Hrdinové jsou pro mě tím, že vydrží v tom šíleným kraválu každý den,“ vysvětlila Klusová slavné herečce. Třeba si o tom někdy popovídají i osobně.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus Eva Holubová