Populární český zpěvák kapely Rybičky 48 v ohrožení života v nemocnici!

Kuba Ryba (frontman Rybiček 48) si užíval atmosféry na sto procent! 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. března 2019 21:04

Všeho s mírou, říká se hezky česky. Téhle větě už asi rozumí i populární zpěvák Kuba Ryba, který se přes zdravotní problémy rozhodl absolvovat kapelní turné. To se mu ale vymstilo, ocitl se totiž v ohrožení života na nemocničním lůžku.

Oblíbená tuzemská kapela Rybičky 48 má pro fanoušky špatnou zprávu. Její frontman Kuba Ryba skončil v nemocnici, dokonce se ocitl v ohrožení života. Populární hudební formace tak musela přerušit své probíhající turné po České republice.

Co přesně se Rybovi stalo? Na jeho krku se objevila boule, která se neustále zvětšovala, vše navíc doprovázela nesnesitelná bolest, která zpěvákovi bránila v podání adekvátních výkonů. Ryba tak ve čtvrtek skončil na lůžku pražské nemocnice v Motole, kde momentálně čeká na operaci.

Rybovi se totiž vrátil zánět lymfatických cest, kvůli kterému ve stejném zařízení absolvoval zákrok už před několika lety. „Od začátku turné zpíval Kuba s velkým sebezapřením a po každém koncertě ho trápily bolesti,“ píše kapela na Facebooku a dodává, že zpěvák předem vše konzultoval s lékaři a operaci měl podstoupit až po skončení turné.

Frontman už podstoupil sérii předoperačních vyšetření, lékaři mu mají také odsát tekutinu z otoku. Až pak se má rozhodnout o termínu operace. „Prosíme, držte s námi pěsti, ať je Kuba brzy v pořádku,“ vzkázala kapela svým fanouškům.

Příznivci Rybiček samozřejmě přispěchali pod facebookovým příspěvkem se slovy podpory. Připojili se k nim i jejich kolegové z kapely Wohnout. „Drž se, kamaráde, a brzo se uzdrav,“ vzkázali Rybovi.

Populární kapela musela zrušit víkendové koncerty, které se momentálně snaží spolu s pořadateli přesunout do náhradních termínů. Fanoušky, kteří si je zakoupili s předstihem, zároveň utvrdili v tom, že jejich vstupenky zůstávají v platnosti. Snad se Kuba Ryba brzy uzdraví, aby i jim udělal radost i na koncertě.

Témata: Kuba Ryba skupina Rybičky 48