Ondřej a Taťána Brzobohatí skončili v péči odborníka! Udrží vztah?

Ondřej Brzobohatý 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. března 2019 8:41

Tvořili harmonický pár a leckdo jim to záviděl. Teď je ale ve společné domácnosti Ondřeje Brzobohatého a Taťány Kuchařové něco špatně. Připustil to sám oblíbený muzikant, podle jeho slov už dokonce vyhledali odbornou pomoc.

Oblíbený hudebník a skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý a Miss World Taťána Kuchařová tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Letos v červnu uplynou už tři roky od chvíle, co společně vstoupili v pražském Strahovském klášteře do svazku manželského. Přesto ale nedávno přiznali, že vyhledávají pomoc specialistů.

Na akci světové obuvnické značky původem z Česka, které nově dělají reklamní tváře, poskytli rozhovor Blesku pro ženy. Nejdřív si navzájem skládali komplimenty, Ondřej říkal, jak je Taťána dokonalá a fotogenická a že nakupování na její postavu je radost.

Manželka mu zase vysekla poklonu za to, že je dokonalým mužem za všech okolností. Je to tak ale opravdu? Další otázka zasadila představám o zdánlivě idylickém a harmonickém vztahu tvrdý direkt.

Zněla přitom jednoduše: „Co čeká dvojici během letošního roku?“ Ondřej nejdřív sáhodlouze popisoval, jak je čeká spousta společných akcí, výlety po krásách Česka, ale i dovolená v zahraničí. Pak ale přepnul na docela jiné téma.

„Teď ve čtvrtek jdeme společně k psychoterapeutovi, abychom udrželi náš vztah,“ řekl populární muzikant na závěr. Chtěl snad jenom poškádlit média, nebo je mezi manželi Brzobohatými opravdu něco v nepořádku? Kdoví. Ondřej každopádně ví, jak na sebe strhnout pozornost.

Témata: Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová