Šok: Honza Musil zveřejnil šokující VIDEO z nemocnice!

Honza Musil

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. února 2019 19:15

Moderátor Honza Musil je na tom stále lépe! Z nemocnice poslal nové video, na kterém je vidět, jak se změnil jeho zdravotní stav! A jak se

„Neuvěřitelné,“ volá Honza Musil z nemocnice. Ale ne z lůžka, odkud obvykle zprávy svým fanouškům posílá, ale chodníků v areálu zdravotnického zařízení. Vůbec poprvé od 21. prosince se totiž na chvíli dostal na čerstvý vzduch!

Ocenil hlavně to, co pro něj zdravotníci dělají! „Díky všem v obou nemocnicích kde mne “opravují” - jsem dnes mohl s Jakoubkem poprvé ven,“ prozradil Honza.

Dnes bylo krásně a tak mu pobyt venku udělal obrovskou radost. „Obyčejná, krátká a přitom neskutečná procházka v areálu nemocnice. Neuvěřitelný zážitek,“ rozplývá se moderátor.

„To, že už stojím a chodím o berlích je výsledkem obrovské dřiny a trpělivosti mých lékařů a fyzioterapeutů. Jsou neuvěřitelní a byť to bolí - na každé cvičení se moc těším!!!“ přiznal Honza před pár dny.

Už více dva měsíce leží Honza Musil v nemocnici, kam se dostal po velice nešťastném pádu ze žebříku. Při incidentu si zlomil páteř, devět žeber a propíchl plíci! A lékaři nechtěli vůbec spekulovat kdy a jestli vůbec moderátor bude opět moci chodit.

Honza přesto dělá ohromné pokroky. Ještě před pár týdny se zdálo, že by mohl skončit na vozíku! Nakonec se ale dokázal postavit a jeho pohyb se každým dnem zlepšuje!

Témata: Jan Musil