Zdeněk Srstka JE NA TOM ZLE! Sám se už ani neobleče!

Zdeněk Srstka končí v pořadu Chcete mě? Nahradí ho Petr Rajchert 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. února 2019 16:38 | Aktualizováno: 27. února 2019 18:06

Před pár dny Zdeněk Srstka (83) skončil v pořadu Chcete mě? Kvůli zdraví už nezvládal natáčení a tak jej vystřídal herec a moderátor Petr Rajchert. Jak prozradila Srstková rodina, někdejší svalovec je na tom stále hůř!

Srstka má dlouhodobě zdravotní problémy, nemá chuť k jídlu a navíc jej trápí problémy s páteří. Jeho manželka Alena (67) přiznává, že herci rychle docházejí síly! Dokonce se už sám ani nedokáže obléct.

A protože ona sama je po operaci páteře, péči o něj nezvládá. A tak se k Srstkovým do Klánovic nastěhovali i její syn Petr a vnuk Péťa, kteří jí se Zdeňkem pomáhají!

„Zdeněk nám občas padá. Já ho sama nezvednu, mám vážné zdravotní problémy,“ svěřila se deníku Aha! Alena Srstková. Před nedávnem prý dokonce herec vyšel v noci na zahradu a tam zůstal ležet. Nejhorší bylo, že mrzlo a on se sám nedokázal zvednout! „Ještě že jsem ho šla kontrolovat a zjistila, že není doma,“ říká jeho žena, které ho teď hlídá ve dne v noci!

Navíc Srstku mrzí, že musel skončit s natáčením pořadu Chcete mě?, kde se pokoušel najít nové rodiny čtyřnohým mazlíčkům. „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady. Jsem špatnej,“ přiznává Srstka.

Moderátor pořad České televize opustil po neuvěřitelných dvaceti čtyřech letech. Poslední díl s ním diváci mohli vidět 3. února.

Témata: Zdeněk Srstka