A je to venku! Ewa Farna prozradila pohlaví svého miminka! Bude to...

Ewa Farna čeká chlapečka! 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. února 2019 11:43 | Aktualizováno: 27. února 2019 22:13

Zpěvačka Ewa Farna (25) doslova vyrazila dech svým fanouškům i kolegům, když prostřednictvím videoklipu natočeném společně s jejím manželem Martinem Chobotem oznámila, že je těhotná! A o den později dokonce prozradila, co že se jim to narodí!

Těhotná Farna poděkovala fanouškům i kolegům za gratulace. „Jsem šťastná, že jsme si to vědomí pár měsíců mohli užít sami s nejbližšími a oznámit Vám to, jak se na zpěvačku sluší, písničkou. A jsme nadšení, že se Vám tak líbí! Navíc, já mám tak ráda překvapení,“ přiznala zpěvačka.

Navíc ji prý hodně pobavily články z období, kdy se zakulacovala. Dočetla se tak třeba, že se „neskutečně změnila“, že zhubla a že nikdy nebyla víc sexy. “ „Z toho si prosím odneste názor jaký uznáte za vhodné,“ rýpnula si nastávající maminka.

A proč to vše vlastně říká? „Píšu to i kvůli tomu, že nejspíš nastoupí období domněnek, smýšlených “informací”, spekulaci a taky názorů co bych měla či neměla. Vězte, že když je něco důležitého a pravdivého, napíšu Vám to sama od sebe. To jsem Vám na pár příkladech už doufám dokázala,“ zdůrazňuje svým fanouškům zpěvačka.

A dokonce prozradila pohlaví miminka! „Abych předešla alespoň nějaké vlně domněnek…. čekáme syna (teda pokud tam není nějaká šprýmařka po mámě a nepohrává si s pupeční šňůrou). Jo a když jsme u toho, uvidíme se na mé divadelní šňůře v květnu,“ vzkázala svým příznivcům Ewa!

Témata: Ewa Farna Martin Chobot