Michaela Kuklová v slzách o Jirkovi Pomejem (†54)!

Jiří Pomeje s Míšou Kuklovou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. února 2019 9:57 | Aktualizováno: 27. února 2019 23:16

Kvůli smrti Jiřího Pomeje truchlí nejen jeho žena Andrea, ale i exmanželka Michaela Kuklová.. Herečka, která byla za zesnulého herce provdána 13 let, mu do nebe poslala dojemný vzkaz!

Pomeje ve středu 26. února podlehl rakovině, která se mu rozlezla do celého těla. Poslední chvíle života strávil v pražské Nemocnici Na Pleši, kde se specializují na péči o onkologicky nemocné pacienty. 

Dojemná slova svému bývalému manželovi poslala herečka Michaela Kuklová. „Jirko, děkuju za všechno hezké, ale i za to těžké. Zůstalo mnoho krásného. Odpočívej klidně. Především z pohledu mámy nedokážu vyjádřit, jak moc je mi to líto...“ truchlí Kuklová.

Pomeje a Kuklová se vzali v roce 1994, rozvedli se po 13 letech v roce 2007. Mezitím se spolu objevili ve filmu Andělská tvář, kde si zahráli ústřední mileneckou dvojici. Právě kvůli tomuto snímku se ale Jiří dostal do potíží.

Film, který zároveň produkoval, financoval Pomeje pomocí půjčky, tu však nebyl schopen splácet, protože film neměl vysokou návštěvnost. Jiří Pomeje jako producent zkrachoval, byla na něj uvalena exekuce a začal mít problémy i s alkoholem. Soudy se táhly deset let, až celý případ uzavřela amnestie, již počátkem roku 2013 vyhlásil president Václav Klaus.

Pouhý rok od rozvodu s Míšou Kuklovou se Jiří oženil podruhé, jeho vyvolenou byla zpěvačka Iveta Bartošová. Ani toto manželství ale nevydrželo, žádost o rozvod podala sama Iveta Bartošová na konci roku 2009. Ani z jednoho manželství se nenarodily žádné děti.

Dceru Jiřímu porodila až třetí žena Andrea. Tu si vzal na dovolené v Thajsku v roce 2013. V září 2013 se pak manželům narodila dcera Anička.

Témata: Jiří Pomeje Michaela Kuklová Andrea Pomeje Iveta Bartošová