Smrt Jiřího Pomeje (†54): Manželka Andrea promluvila!

Jiří Pomeje s Andreou Pomeje (tehdy ještě Štastnou) 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. února 2019 20:43

Když Jiří Pomeje (†54) poprvé bojoval s rakovinou, stála jeho manželka Andrea (30) po jeho boku a pomáhala mu. Pak se ale herec vrátil ke starému životnímu stylu plnému alkoholu a jí došla trpělivost. A i přesto, že spolu měli dcerku, požádala o rozvod. Teď bude muset Aničce nějak říct, že její tatínek umřel!

Andrea Pomeje už se nemohla dívat, jak se její manžel ničí! Proto od něj raději odešla. Přestože tvrdila, že jí na Jiřím stále záleží, nezvládla už život s ním.

Když se Jiří od lékařů před zhruba třemi měsíci dozvěděl, že se rakovina vrátila, Andrea rozvod pozastavila. A to i přesto, že už v té době randila se svalovcem Petrem Plačkem.

Jiřího smrt logicky nenese dobře – nejen kvůli společně prožitým letům, ale i kvůli jejich dceři Aničce. Když jí novináři kontaktovali kvůli první reakci, nebyla schopná slova. „Promiňte. Nezlobte se, je zbytečné teď cokoliv říkat," řekla jen Blesku zdrcená dýdžejka.

Do nemocnice za Jiřím sice nechodila, přesto byla v kontaktu s jeho rodinou, aby měla informace, jak na tom její manžel vlastně je. Celou tu dobu doufala, že se Pomeje i přes špatné prognózy lékařů ze všeho dostane. To se ale bohužel nestalo…

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje