Z Mostu! do Ordinace? Zdeněk Godla prozradil, co se chystá!

Zdeněk Godla 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. února 2019 16:59

Z herců ze seriálu Most! Se během pár týdnů staly obrovské celebrity. Navštěvují jednu televizní talk show za druhou a dveře se u nich netrhnou! Jeden z hlavních představitelů seriálu České televize by se teď mohl objevit na konkurenční stanici!

Herce Zdeňka Godlu (43) role cikána Franty v seriálu Most! katapultovala mezi celebrity. Rodák z Chomutova k hraní dostal náhodou. Při veřejně prospěšných pracích se nachomýtl ke castingu do filmu cesta ven. Godla se hned přihlásil a jednu z rolí opravdu získal.

Teprve až díky seriálu Most! Se ale dostal do širšího povědomí. Diváci si jej za osm večerů strávených u obrazovek zamilovali a tak není divu, že o něj mají zájem i jinde!

Zájem o něj má televize Nova. „Budu hrát bratra Boba Švarce. Víc nevím a ani bych nemohl prozradit,“ pochlubil se Godla deníku Aha. Brzy by se tak měl objevit po boku Martina Zounara v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Redakce stars24.cz oslovila i televizi Nova, ta se ale k angažmá Zdeňka Godly ve svém seriálu zatím nevyjádřila. 

Na novou roli už se prý těší!. „Natáčení mě baví. Pořád v tom nacházím něco nového,“ přiznává herec. Od natáčení seriálu České televize, které skončilo předloni, přitom o roli nezavadil!

Dokonce si musel najít „obyčejnější“ práci ve firmě na výrobu auto součástek. Ze zdravotních důvodů musel skončit. „Neprošel jsem zdravotní kontrolou kvůli zkráceným karpálům,“ upřesnil Godla, kterého mohli diváci vidět třeba také v seriálu Rapl 2.

Témata: Zdeněk Godla Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 seriál Most!