Těhotenství Ewy Farné: Expřítele Tomáše Kluse novinka pořádně zasáhla!

Ewa Farna 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. února 2019 14:46

Zpěvačka Ewa Farna zaskočila svým těhotenstvím nejen fanoušky, ale i svého bývalého partnera, zpěváka Tomáše Kluse. On sám má se svou manželkou Tamarou už tři děti a tak ví, jaké to je těšit se na potomka. A netají se tím, že ho Ewina zpráva dojala k slzám!

Ewa oznámila nový přírůstek do rodiny poněkud neobvykle – klipem a duetem se svým manželem Martinem Chobotem. Její přiznání dojalo nejen její příznivce, ale i Tomáše Kluse.

„Tak brečím u klipu, no a co. To je tak pěkné, tak pravdivé a taaak dojemné. Už když jsem ji slyšel na svatbě, říkal jsem si, že je to boží a to tomu ještě chyběla ta nejvíc nejbožejší tečka... Miluji vás, Ewo a Martine, a gratuluji k tak povedené spolupráci,“ vzkázal nastávajícím rodičům písničkář.

Jeho reakce Ewu tak dostala, že ji zveřejnila i u sebe v Instastories. Hned vedle pak připsala vzkaz pro paparazzi,kteří by ji snad chtěli vyfotiti i s bříškem. „Pány fotografy, kteří nám čekají před barákem bych ráda ujistila, že doma nejsem, a klidně bych jim poslala bezúplatně ještě jednu fotku, pokud jim můj nával soukromých záběrů v klipu nestačil,“ směje se nastávající maminka.

„Záběry ze soukromí už jsme samu pustili ven včetně těch bez make upu s břichem. Nic víc zajímavého se na paparazzi fotkách odehrát nemůže. Běžte na oběd domů za svýma rodinama,“ radí jim zpěvačka, která se i se svým mužem vydala za teplem k moři.

Témata: Ewa Farna Tomáš Klus