Rytmusova Jasmina už se neschovává. Ukázala těhotenské bříško!

Jasmina Alagič 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. února 2019 14:20

Netrpělivé fanoušky už rapper Rytmus a jeho snoubenka Jasmina Alagič vyslyšeli, když chtěli znát termín porodu a pohlaví dítěte. Teď moderátorka po naléhání lidí zveřejnila i fotku svého těhotenského bříška. Není se totiž za co stydět.

Zatímco Rytmus fotkami ze soukromí spíš šetří, protože bulvárním novinářům nemůže přijít na jméno, jeho vyvolená Jasmina Alagič teď na sociální síti Instagram ukázala těhotenské bříško. Vyslyšela tak výzvy fanoušků hvězdného páru.

„Hodně z vás mi psalo, proč stále schovávám bříško, ať se za něj nestydím. Takže je takovéhle, ani menší, ani větší a můžete mi věřit, že se nebudu stydět ani za jedno přibrané kilo, které mi „dopřeje“ náš syn,“ naspala k příspěvku slovenská moderátorka.

Nebylo to přitom poprvé, co Jasmina s Rytmusem vyšli vstříc svým fanouškům. Už dříve prozradili termín porodu a pohlaví dítěte. Pár přitom společně netvoří ani rok, kromě očekávání miminka už jsou ale také zasnoubení.

Jasmina navíc sdílela i společnou fotografii se svou sestrou Alexandrou, která shodou okolností čeká také miminko. Podle všech indicií půjde rovněž o chlapce. „Nepřeji si nic víc, jen aby naši chlapci byli zdraví. S láskou a vděčností musím přiznat, že já už všechno mám,“ uvedla Jasmina v instagramovém vzkazu.

Pod příspěvkem se opět objevila řada komentářů včetně těch od maminek, které Jasmině pod každou zveřejněnou fotkou radí, co by měla, nebo naopak neměla dělat. Vypadá to ale, že ona má v hlavě vše dobře srovnané.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)