Ewa Farna a těhotenství: Takhle kolegyně reagují na její tajemství!

Ewa Farna je těhotná! 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. února 2019 10:09 | Aktualizováno: 26. února 2019 12:36

Zpěvačka Ewa Farna svým oznámením o tom, že čeká děťátko nešokovala jen své fanoušky! Její těhotenské bříško vyrazilo dech i jejím kolegyním z branže! Známé maminky z řad hereček a zpěvaček přispěchaly s gratulací!

Ewa Farna oznámila světu novinku prostřednictvím duetu se svým mužem, kytaristou Martinem Chobotem. na konci videoklipu k písni se ukáže na kameru v plné parádě - s velkým těhotenským bříškem! Novinku dokázala několik měsíců tajit před širokou veřejností. 

„To video i píseň je moc hezká, ale ten konec je překrásnej. Moc držím pěsti a gratuluju!!! Dojímá mě pozorovat v životě štěstí, radost a lásku. Ať je máte napořád,“ přeje nastávajícím rodičům herečka a zpěvačka Monika Absolonová, které se v listopadu 2018 narodil druhý syn.

O poznání stručnější byla herečka Nikol Štíbrová. „která má doma syna Mathiase. „Gratuluju,“ napsala Ewě Nicol a přidala srdíčko.

„Ewi, Wow wow wow... velká slza ukápla!!! Moc gratuluju a držím pěsti ať jde vše jak po másle.. Budete úžasní rodiče,“ myslí si Veronika Stýblová, zpěvačka skupiny Verona.

„ACHHHH!!! Ewičko drahá! Vůbec se osobně neznáme, ale já to ctím tak silně... Musím napsat! Tolik jste mne teď dojali! Mám obrovskou radost a jen jsem vám to chtěla říct! Moc gratuluju, držím palce, strašně moc fandím a tolik přeju!“ rozplývala se nad novinkou herečka Čvančarová, která má sama se svým manželem Petrem Čadkem dvě děti.

Její přání Ewu dojalo! „Jee Vy jste zlatá. Děkuju! Je to moc milé, jste mi dlouhodobé moc sympatická a tak Vás na dálku zdravím, a třeba se někdy potkáme,“ doufá těhotná zpěvačka.

Témata: Ewa Farna Martin Chobot Monika Absolonová Nikol Leitgeb (Štíbrová) Veronika Slatinská (dříve Stýblová) Jitka Čvančarová