Necháváš se koupit! Prachy nesmrdí! Adamcové kvůli práci pro Babiše chodí ošklivé zprávy!

Jana Adamcová se rozloučila s kolegy s Dobrého rána 5

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

25. února 2019 14:41 | Aktualizováno: 25. února 2019 22:46

Jana Adamcová potvrdila informaci, že dostala pracovní nabídku přímo od premiéra Andreje Babiše a že ji přijala. Stane se tudíž novou mluvčí koaliční vlády hnutí ANO a ČSSD. Kvůli tomu jí ale začaly na sociálních sítích chodit nehezké vzkazy.

„Určitě zajímavá pracovní nabídka, ale pro tohoto premiéra bych se osobně štítil něco takového dělat. Asi jsem takovou věc od vás nečekal,“ kritizoval moderátorku Miroslav. „To není dobré, Jani, přidal se Václav.

Další její krok označili za nečekaný a mluví o něm jako o velkém zklamání. „Prachy nesmrdí,“ rýpnul si Stanislav. „Tímto dáváte souhlas s tím, co se v této republice děje. Já bych se nedala koupit,“ vzkázala nové mluvčí vlády Naďa. „Z Tvého rozhodnutí jsem hodně zklamanej, Jani, já bych nabídku "soudruha" Babiše nepřijmul ani za 1.000 000 měsíčně...ale přeju Ti hodně štěstí...“ napsal jí Petr.

Někteří oznámili, že si Adamcovou kvůli nové práci vymažou z přátel. „Mrzí mne to, ale děkuji za naše dosavadní, ač jen virtuální přátelství, ale nemohu jinak. Hodně štěstí ve světě, s nímž nechci mít nic společného,“ vzkázal Petr.

Částečné zastání ale našla Adamcová třeba u současného řeporyjského starosty a bývalého bulvárníka Pavla Novotného. „Mrzí mě to, ale musím sportovně uznat, že když jsem chtěl zase do práce a to hodně, šel jsem k Soukupovi,“ poznamenal.

„Milí moji, počítala jsem s bohatou diskusí a je mi jasné, že bude hůř. Za své rozhodnutí se ani trochu nestydím a své volby nelituji,“ vzkázala bývalá moderátorka České televize a manželka režiséra Jiřího Adamce.

Zdůraznila, že nastupuje do funkce, o níž zatím má jen přibližnou představu, a neví, jak jí to půjde. „Ale budu snažit co nejlépe pracovat a reprezentovat... To jediné mohu slíbit. Sama za sebe. Děkuji všem, kteří to chápou a drží mi palce. A zdravím všechny, kteří si mě "odebrali z přátel", snad se potkáme někdy jindy někde jinde, v lepších časech,“ vzkazuje těm, kteří se na ni kvůli nové práci naštvali, Adamcová.

Dodala ale, že jí nechodí jen kritické zprávy. Těm, kteří ji naopak přejí úspěch, poděkovala za podporu. „Děkuji za neskutečnou podporu, které se mi v posledních dnech a hodinách dostalo. Je to taková smršť nádherných zpráv, zejména prostřednictvím msg, o jaké se mi ani v těch nejlepších snech nezdálo...“ dodala Adámková.

Témata: Jana Adamcová Vláda ČR Andrej Babiš sociální sítě Pavel Novotný