Drsná válka v rodině Leoše Mareše po smrti jeho otce!

Leoš Mareš

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

24. února 2019 13:40 | Aktualizováno: 24. února 2019 18:19

Moderátor Leoš Mareš se soudí se svou rodinou. Už více než 2,5 roku figuruje v soudním sporu o parcelu a vilu za několik milionů korun. Spor mezi Marešem a jeho nevlastní sestrou Veronikou vypukl po smrti jejich otce!

Boj mezi nevlastními sourozenci podle Blesku vypuknul po smrti jejich otce Iva (†65), který zemřel na konci roku 2015! Právě on je stále polovičním vlastníkem pozemku a domku v centru lukrativní pražské čtvrti Nebušice, kde Veronika bydlí. Druhou polovinu vlastní její matka a Ivova druhá manželka Jana.

Ta ho ovšem před lety opustila a on jí to nikdy neodpustil! „ S Veronikou hodil obě do jednoho pytle a v podstatě ji vydědil,“ tvrdí zdroj Blesku.

Po smrti Marešova otce zřejmě mělo celé dědictví připadnout jeho třetí ženě Michaele a Leošovi, kterého měl Ivo s první manželkou Lenkou). Právě ve prospěch Michaely se ale moderátor všeho vzdal - tedy i poloviny domu a pozemku v Nebušicích.

Už v létě 2016 ale Veronika dala celou věc k soudu. Původně se sporem zabýval okresní soud v Berouně, o věci ale po odvolání jednal i Krajský soud v Praze. A ani tím spor nekončí!

Veronika ovšem nechce nic komentovat a Mareš Blesku tvrdil, že ve sporu vůbec nefiguruje. A to ani přesto, že jeho i jeho jméno bylo na vývěsce Krajského soudu v Praze!

Témata: Leoš Mareš soudy dědictví