První FOTO Kerndla z nemocnice! Dcera Tereza otevřeně promluvila o jeho stavu!

Ladislav Kerndl 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. února 2019 12:09

Fanoušci a milovníci hudby se několik dní báli o Ladislava Kerndla (73). Zpěvák., jehož doménou je jazz a swing, skončil v nemocnici a vypadalo to, že jeho stav je vážný. Po pár dnech ale přichází dobrá zpráva!

Láďa Kerndl musel do nemocnice poté, co začal vykašlávat krev! Domů pro něj musela přijet sanitka a známý hudebník skončil na JIPce!

Nejhorší krize už je ovšem zažehnána! „Táta už je “zdravej”. Možná ho pustí za týden do domácího léčení... hurá,“ raduje se Tereza. Zveřejnila navíc první fotku svého tatínka přímo z nemocničního lůžka!

Do nemocnice se za ním ale jeho dcera stále podívat nemůže! „Obejmout se mi ho povedlo jen na dálku, protože pro změnu jsem se složila já! Takže antibiotika, čaje atd. Ani nevíte, jak mě to mrzí, ale protože bych ho mohla znova nakazit, tak za ním do nemocnice nepojedu,“ prozradila zpěvačka.

„Ale o mě tu nejde! Jde především o vás, že jste si na něj vzpomněli a podpořili ho svou energií!!!“ ocenila zájem veřejnosti o zdraví svého tatínka Tereza Kerndlová.

Navíc nešetří chválou na zdravotníky, kteří se o hudebníka starají. „Jsem hrdá, že žiji v ČR a tím pádem mám k dispozici zdravotnictví na světové úrovni! Nemocnice Blansko you are the best FOREVER!“ vzkázala Tereza.

Témata: Ladislav Kerndl Tereza Kerndlová