Monika Absolonová odmítla práci snů: Její přiznání vám vyrazí dech!

Absolonová, Monika

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. února 2019 9:09 | Aktualizováno: 24. února 2019 19:27

Zpěvačka Monika Absolonová sice před třemi měsíci porodila druhého syna, už se ale mezitím stihla vrátit do práce. Přesto jednu velkou pracovní nabídku musela odmítnout!

Monika má doma tříletého Tadeáše, loni v listopadu navíc svému partnerovi Tomáši Hornovi porodila druhého syna – Matouše. Čas proto teď dělí mezi rodinu a práci, do které se brzy po porodu vrátila!

Když ovšem přišla nabídka na účast v hudební reality show, ve které se známé osobnosti převtělují do slavných zahraničních a domácích umělců, musela odmítnout!

Show by se měla na obrazovkách objevit už na podzim a pokud by Monika soutěžila, měla by velkou šanci uspět – má totiž zkušenosti z celé řady muzikálů! Takže všichni dobře vědí, že kombinace tance a herectví jí jde na jedničku!

Přesto to Monika vyzkoušet nechce. Překvapivě to ale není kvůli časovým důvodům! Absolonové spíše dělají problémy jazyky! „Musela jsem odmítnout, ačkoliv se mi tento pořad velmi líbí. Nedokázala bych držet krok s ostatními, protože prostě neumí anglicky,“ přiznala Blesku.

Už v minulosti se pokoušela zahraniční songy zpívat, skutečně jí to ale nešlo! „Miluji písničky od Whitney a dodnes jsem se nedokázala naučit její slova zpaměti! A to jí fakt miluji,“ dodala Monika.

Témata: Monika Absolonová Tvoje tvář má známý hlas