Láďa Kerndl dostal zlou zprávu: Domů se jen tak nedostane!

Ladislav Kerndl

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. února 2019 8:59 | Aktualizováno: 23. února 2019 17:20

Pro zpěváka Ladislava Kerndla (73) musela na začátku týdne domů přijet sanitka poté, co začal vykašlávat krev. Hudebník sice dál zůstává v nemocnici, zdá se ale, že je mu lépe! Svým příznivcům vůbec poprvé od hospitalizace poslal vzkaz!

Jazzman Láďa Kerndl se po několika dnech sám ozval z blanenské nemocnice, kde skončil poté, co začal vykašlávat krev.

„Drazí přátelé, kamarádi fanoušci, moje spřízněné duše, chtěl bych Vám touto cestou poděkovat za Všechny Vaše přání k mému uzdravení a za starost o mne. Vaše vzkazy mi byly vyřízeny a moc si jich vážím,“ ocenil hudebník zájem svých fanoušků.

Poděkoval také zdravotníkům, kteří se o něj starají. „Jsem od úterý hospitalizován v nemocnici Blansko, kde se o mě stará tým skvělých lékařů a milých sestřiček.Tímto bych jim chtěl poděkovat,“ vzkázal Kerndl.

I když je mu už lépe, na pódium se jen tak nepodívá. „V nemocnici si ještě nějaký čas pobudu a proto budu muset zrušit všechna svoje vystoupení do doby, než se uzdravím .Děkuji Vám dáváte mi sílu. Věřím, že se opět potkáme,“ dodal Kerndl.

Vzkaz prostřednictvím sociálních sítí poslala i Kerndlova manželka Milada. „Uzdrav se brzy, lásko moje! Děkuji doktorům a sestřičkám v Blanenské nemocnici za péči, kterou ti dávají...“ napsala na svůj facebookový profil.

„Kromě zápalu plic jde i o další infekci v těle, se kterou bojuje,“ prozradila už před pár dny Kerndlova dcera Tereza, která věří, že je její tatínek z nejhoršího už venku.

Témata: Ladislav Kerndl Tereza Kerndlová