Aleš Háma dostal pokutu! Naštval se na revizora a poslal mu hodně vulgární vzkaz!

Aleš Háma 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. února 2019 8:44 | Aktualizováno: 22. února 2019 16:37

Koho nenaštve, když dostane pokutu? Výjimkou v tomto směru není ani český herec, zpěvák a moderátor Aleš Háma. Na toho si v pražském metru počíhal revizor, kvůli kterému je teď Háma o pár stovek lehčí!

Aleš Háma se fanouškům svěřil s tím, co se mu stalo, když cestoval pražskou MHD. „Takhle jdete do Metra na Můstku B, pošlete si nahoře sms jízdenku, než vlezte na eskalátory, a jedete, dole revizor a chce vidět smsku,“ nastínil situaci moderátor.

Zpráva s jízdenkou sice přišla – ale prý to už bylo pozdě! „Smska přišla vzápětí před jeho očima, došla na můj telefon. A on povídá, že musím zaplatit 800, protože jsem vstoupil do přepravního prostoru bez platné jízdenky,“ vysvětluje Háma.

Ví prý sice, že by měl nastupovat s platnou jízdenkou, v minulosti se mu to ale vymstilo. „Ano, taky si posílám sms jízdenku až potom, co nastoupím do autobusu, protože se mi několikrát stalo, že jsem si ji poslal podle jízdního řadu a autobus nejel vůbec, nebo přijel se zpožděním a tím se mi zkrátila platnost jízdenky,“ popisuje to, co zná snad každý, kdo MHD cestuje.

„Několikrát jsem byl i v metru zkontrolován za stejných podmínek a vždycky jsme s revizorem počkali než došla smska a bylo vše ok,“ podělil se o dřívější zkušenosti Aleš.

Jenže teď to bylo jinak! A tak poslal onomu přísnému revizorovi vzkaz. „Jistě, že podle přepravního řádu jste byl v právu, což bylo vidět podle blaženého úsměvu ve Vaší tváří, ale tak nějak intuitivně mi šestý smysl, či vnitřní hlas napovídá, že jste pedantské hovado a dogmaticky buzerant Čest Vaší památce...“ dodal ostře Háma, který svůj status doplnil hastagy #srazkaskokotem a #dikyDP.

Témata: Aleš Háma pokuty Praha Dopravní podník Praha Metro revizoři