Co se děje v Kanadě: Vyměnila Vondráčková Plekance za fešného elektrikáře?

Lucie Vondráčková 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

19. února 2019 13:44 | Aktualizováno: 19. února 2019 22:45

Má zpěvačka Lucie Vondráčková nového chlapa? O tom, že si něco začala s fešným elektrikářem už si v Česku šušká kde kdo. A tak musela Lucie s pravdou ven!

Server Extra.cz s odkazem na nejmenovaný zdroj tvrdí, že Vondráčková našla zalíbení v kolegovi, kterého poznala během natáčení filmu Hotel Limbo. Nejde prý o herce, ale o elektrikáře Marca, který se na snímku podílel po technické stránce!

Mezi blond zpěvačkou a fešným elektrikářem údajně na place přeskočila jiskra a tak se začali vídat v soukromí i poté, co byl film dotočen!

Jenže podle Lucie, která aktuálně prožívá velmi tvrdý rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem, je pravda poněkud jiná. „Nechodím s žádným silničárem, betonářem, svačinářem, topenářem, doktorem, inženýrem ani elektrikářem,“ odmítá Vondráčkové podobné spekulace o novém vztahu.

Naznačuje, že na podobné pletky prostě nemá čas! „Jsem tu s dětmi, lítám do školy a školky a od soudu a ze soudu a na chlapy nemám ani pomyšleni. Jsem ráda, že jsem ráda. Lidi ze štábu loňského filmu Hotel Limbo jsou parta profesionálů a přátel nic víc,“ zdůrazňuje Lucie.

Poukazuje na to, že fotky, které bulvár použil jako “důkaz” o aférce jsou volně dostupné, protože jsou vyvěšené na stránkách přípravy filmu. „Díky i za to, že byste mi vztah přáli, ale teď to u mě naprosto není na pořadu dne,“ vzkázala zpěvačka fanouškům, kteří se z jejího nového vztahu začali radovat.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec