Tohle Ebena nepotěší! Tereza Kostková promluvila o StarDance!

Star Dance VII odstartovala ostře sambou a tangem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. února 2019 16:49

Pořad StarDance je u nás neodmyslitelně spjat s moderátorskou dvojicí Marek Eben a Tereza Kostková. Jenže to mohlo být úplně jinak! Tereza totiž prozradila, že měla z Marka obří trému, protože ho vnímala jako modlu!

Taneční show si mohou čeští diváci dopřávat pravidelně už od roku 2006. Za tu dobu se v ní vystřídala řada soutěžících – ale moderátoři zůstali po celou dobu stejní. Až teď, před plánovaným desátým ročníkem Kostková popsala, jak se cítila před prvním natáčením!

Zatímco Ebenovi bylo v době, kdy StarDance začínala, 49 let, Tereze bylo pouhých 30 let.  „Byla jsem mladší a měla jsem v sobě extrémní obdiv a úctu vůči Marku Ebenovi, který byl pro mě taková modla. To všechno dnes v hloubce zůstalo, ale už je to i partnerský a přátelský vztah,“ prozradila pro Český rozhlas Dvojku.

Prvotní rozpaky a trému z živého televizního přenosu jí tehdy pomáhalo překonat i její těhotenství! „Říkala jsem si: Přece se teď nerozklepu. Mám v bříšku miminko, přece mu nepředám stres jenom proto, že jdeme dělat lidem hezký zábavný večer?“ vzpomíná Kostková.

Témata: Tereza Kostková Marek Eben StarDance