Proutník Karel Janeček poslal dojemný vzkaz své ženě: Mrzí mě to!

Lilia Khousnoutdinova a Karal Janeček 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. února 2019 14:27 | Aktualizováno: 15. února 2019 4:27

Letošní Valentýn nenechal v klidu ani Karla Janečka. Ten veřejně vyznal lásku své ženě. kdo by ovšem čekal, že mluví o své stále ještě právoplatné manželce, byl by zklamán! Dává totiž jasně najevo, že jeho srdce patří jen jeho partnerce Lilii!

Karel Janeček patří k těm mužům, kteří se rádi obklopují krásnými a jedinečnými ženami. Zároveň je o něm ale obecně známo, že si s monogamií příliš hlavu neláme! V době, kdy byl ženatý s matematičkou Mariem Mhadhbi, zároveň podstoupil buddhistický sňatek se svou milenkou Lilií Khousnoutdinovou.

Nakonec oznámil, že Mariem, která mu porodila syna, opouští a zůstal právě s Lilií, se kterou zplodil dcerku. Právě Lilii teď na Valentýna dojemně – a veřejně – vyznává lásku.

„Dnešní svátek lásky normálně neslavím, ale tentokrát cítím nutnost moc poděkovat své ženě,“ říká miliardář. „Vím, že když jsme vstoupili na společnou cestu, a to za velmi komplikovaných podmínek, tak mi hluboce věřila a moc mě mrzí, že v chaotickém víru náročných událostí jsem ji opakovaně zklamal,“ kaje se Janeček.

Ocenil ale to, že s ním jeho partnerka i přes turbulence zůstala. „Děkuji Ti, Lilie, a obdivuji Tě za to, že jsi věřila naší lásce i v tom nejhorším a že jsi mi byla schopna odpustit. Nechci již používat v osobních záležitostech superlativa, v minulosti jsem to dělal až příliš a spálil jsem se. Nicméně jsem šťasten, že i po delší době spolu stále objevujeme hlubší a hlubší lásku. Miluji Tě," rozplývá se Janeček.  Dodává, že i když není romantik, přesto se Liliu pokusil překvapit. „Přeji všem nádherný dnešní den plný romantiky - něco co stále zoufale neumím a asi nikdy nebudu, nicméně letos jsem překvapení vymyslel,“ poznamenal a odkázal se na fotku, kterou ke svému vyznání zveřejnil.

Kdo by čekal romantickou večeři nebo masáž, byl by úplně vedle! Janeček svou lásku vzal na střelnici! Na fotce svou Lilii vášnivě líbá, zatímco v rukou stále ještě drží zbraň!

Témata: Karel Janeček Lilia Khousnoutdinova