Veronika Žilková už toho má dost?! Stropnickému hrozí rozvodem!

Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

13. února 2019 11:23 | Aktualizováno: 13. února 2019 21:35

Veronika Žilková se v poslední době opravdu nenudí! Její manžel Martin Stropnický získal post velvyslance v Izraeli a herečka tak pendluje mezi ním a prací v Česku! Jenže jak se zdá, všeho začíná mít až po zuby! A tak dokonce mluví o rozvodu!

Žilková teď žije doslova kočovný život – chvíli je s manželem v Izraeli, chvíli doma v Česku kvůli divadlu. Doma taky nechala svoje dětí – s výjimkou nejmladší Korduly. V Česku prozatím musel zůstat i nejnovější přírůstek do rodiny – štěňátko mopse jménem Coffie.

Štěňátko si Veronika pořídila už v listopadu bez vědomí svého muže. „Jak říct manželovi, že jste koupili bez jeho souhlasu štěně? "Miláčku,co mám dělat ...byl v adventním kalendáři v okýnku s číslem 2. Doufej, že pod 3 není tygr,“ žertovala na konci loňského roku herečka.

Kvůli stěhování pak přišel problém. Jak do Izraele dostat pejsky? Starší Pipo cestu absolvoval už v prosinci, bohužel ale za pár týdnů v novém domově zemřel stářím. A aby nebylo rodině smutno, bylo třeba dostat do zahraničí i Coffieho.

To se ale ukázalo jako témě neřešitelný problém! Před třemi dny Veronika začala plánovat let s pejskem a tak se vydala na nákup cestovního boxu. Jenže pak to přišlo. „Neřešitelné… Štěně se nevejde do předepsané tašky na palubu 19x30 a do zavazadlového prostoru nemůže kvůli zimě, protože je štěně,“ postěžovala si Žilková.

Na jedno řešení nakonec přece jen přišla. „Asi se rozvedu a zůstanu se psem pěkně doma,“ smála se Veronika, podle které je celá situace pěkně na hlavu!

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický