Zuzana Bubílková vyděsila doktory: Vážně se zranila!

Zuzana Bubílková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. února 2019 9:12

Zuzana Bubílková (66) prožívá krušné chvíle! Kvůli nalomené ploténce stráví tři měsíce v korzetu! Se zraněním přitom běhala po Praze, čímž vyděsila své doktory!

Bubílková se nepříjemně zranila, naštěstí ale bez trvalých následků. „Míchu to nijak neomezuje, ale páteř se teď nesmí špatně hnout, proto musím nosit dost nepohodlný postroj,“ prozradila moderátorka.

Potýnka se teď bude dlouho hojit. Na korzet už si prý ale Bubílková jakž takž zvykla. „Trvalo mi pár dní, než jsem si na něj zvykla, zpočátku mě dost tlačil a dělaly se mi pod ním modřiny. Snad už to teď bude lepší,“ doufá.

Vše přitom začalo poměrně nevinně „Před týdnem jsem udělala prudký pohyb a ruplo mi v zádech, ale nevěnovala jsem tomu větší pozornost. Týden jsem s tím normálně pracovala, když to ale bolelo čím dál tím víc, zašla jsem k lékařce,“ cituje její slova Aha.

Také její obvodní lékařka si myslela, že to nebude nic vážného. Aby nic nezanedbala, poslala moderátorku do Nemocnice Na Františku. Tam Bubílková ještě došla po svých. „Když tamní doktor po rentgenu zjistil, jak ploténka vypadá, málem omdlel, že s tím normálně běhám po republice,“ dodala Zuzana, která ani přes zranění nemá v úmyslu měnit svůj program.

Témata: Zuzana Bubílková