Smrt Petra Olivy: Tohle veřejnost pořádně rozzlobí

Petr Oliva 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. února 2019 15:33 | Aktualizováno: 11. února 2019 16:15

Rozloučení s hercem Petrem Olivou (†75), který v sobotu zemřel, proběhne jen v rodinném kruhu. Oznámil to jeho syn Pavel. Zveřejnil také velmi dojemnou fotku svého otce!

Hercův syn Pavel na sociálních sítích po smrti zveřejnil oficiální vyjádření jeho rodiny. Z něj vyplývá, že herec byl přes smrtí hospitalizovaný kvůli vážné nemoci.

„Petr Oliva ráno zemřel po rozsáhlém zápalu plic - před hospitalizací však žil spokojený a aktivní život se svou rodinou, ženou Dagmar Čárová a synem Pavlem Olivou,“ uvedla rodina.

Rodina také už v sobotu oznámila, že poslední rozloučení proběhne v úzkém rodinném kruhu. „Děkujeme, že naše přání respektujete,“ dodal Pavel Oliva.

Hercův syn pak ještě zveřejnil velmi dojemnou fotku, na které jen nejen on, ale i jeho otec a syn. „P.S.: 3x Oliva,“ dodal truchlící Pavel Oliva. Snímek ukazuje herce s jeho nezaměnitelným úsměvem.

Prohlášení i s fotkou následně na svém facebooku sdílela i manželka herce Dagmar Čárová.

Pod slovy rodiny ihned začali Češi vyjadřovat pozůstalým soustrast. „Skvělý herec a dabér, čest jeho památce . Upřímnou soustrast,“ napsal jeden z Olivových fanoušků. „Budeš tu nám, fandům, moc chybět. A hlavně rodině,“ přidal se další.

Témata: Petr Oliva