Jaromír Soukup má opět nový pořad! Politický kabaret, jehož chce být součástí

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. února 2019 16:09

Když nedávno oznámil vstup do politiky, zrušil část svých pořadů a vypadalo to, že se z obrazovek pomalu stahuje. Od pátku se ale Jaromír Soukup objevuje v novém pořadu své TV Barrandov s názvem Politický kabaret.

V pořadí jde už o dvanáctý pořad, který televize se Soukupem v roli moderátora uvedla. Miliardář ale nedávno čtyři své diskusní formáty (Duel, Arénu, Týden podle JS, Jaromír Soukup LIVE) zrušil, z čehož obvinil politiky, kteří podle jeho názoru jen blábolí a nabízeného času v televizi nedokáží smysluplně využít.

Na webu televize je novinka Politický kabaret označena za zábavný a satirický pořad, v němž si Soukup posvítí na politické události a nešvary s humorem a nadhledem. „Moderátor Jaromír Soukup odhalí ty nejteatrálnější politické šašky,“ píše se zase na Twitteru.

Pořad měl premiéru v pátek ve 20:50, což bude jeho pravidelný vysílací čas. Soukup tak nyní uvádí 8 pořadů, z nichž nejsledovanější je pravidelně ten první, který do programu zařadil, tedy Týden s prezidentem.

Soukup však také musí v současnosti žehlit problémy, které se TV Barrandov týkají. V minulém týdnu s ním zahájila řízení Rada pro rozhlasové a televizní vyslání, protože stanice nesplňuje podmínky licence, co se týče zpravodajských relací, které má vysílat několikrát denně. To však podle RRTV nečiní.

Mediální magnát rovněž oznámil svůj vstup do politiky, když v lednu proklamoval založení politického hnutí List Jaromíra Soukupa. Zdali se bude ucházet o důvěru voličů už v květnových evropských volbách, je však nejasné.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) TV Barrandov televize