Karel Gott tajně v nemocnici! Opět ho zradilo zdraví!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. února 2019 12:21 | Aktualizováno: 11. února 2019 16:55

Zpěvák Karel Gott opět skončil v nemocnici.Tajně v ní měl strávit minulý týden pět dní, údajně kvůli zánětu dýchacích cest.

Ještě před pár týdny si lebedil ve Špindlerově Mlýně, nakonec ale skončil v péči lékařů. Podle Blesku strávil Karel Gott v nemocnici celých pět dní s nemocí postihující dýchací cesty.

Přitom už za dva týdny ho čeká další koncert. Lékaři ale mistra varovali, aby se šetřil a nepokoušel své zdraví. Jak vidno, moc to nepomáhá.

Gott od roku 2016 bojuje se zdravotními problémy. V té době prohlásil, že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit. Přestože ho občas provázejí nemoci, začal se postupně vracet na scénu.

Ostatně i loni a předloni ho na počátku roku sebralo několik nemocí, které mu pořádně znepříjemnily jaro. Několikrát byl hospitalizován, například ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze kvůli silné chřipce. Poté ho pro změnu složila viróza, kvůli které musel rušit některé plánované akce.

Jak se zdá, jaro pro Gotta není tím nejšťastnějším obdobím v roce. Epidemie chřipek, angín a viróz sedají především na oslabené organismy, což jen Gottův po prodělané léčbě rakoviny bezesporu je. 

Témata: Karel Gott