Honza Musil ještě nemá vyhráno? Snad se stane další zázrak, přeje si z nemocnice

Jan Musil a jeho partner Jakub 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. února 2019 9:36

Moderátor Honza Musil své fanoušky před pár dny šokoval, když na videu předvedl, že se opět dokáže představit na nohy! I když se jeho stav zlepšil, stále ještě zůstává v nemocnici, kam za ním chodí řada návštěv.

Honza se svými návštěvami často chlubí na sociálních sítích. „Martina Zacha znám jej skoro deset let a setkání s ním je vždy plné energie. fakt jsme se i zasmáli,“ přiznal Honza, který na rozdíl od Muže roku 2009 na vozíku zřejmě neskončí.

Oba muže přesto pojí jedna věc. „Fotku pořídil ten, který mne učí chodit, fyzioterapeut Honza Mikeš, který cvičil i s Martinem. Martin na vozíku a já v pelechu!“ dodal Musil.

Pak se dal Honza na rozjímání o vlastním životě. „Člověk si běžných věcí začne opravdu vážit až je nemá. Tím myslím běžné zvednutí z postele, posazení na jejím okraji, zvednutí se a následné chůze,“ vysvětluje moderátor, který se před loňskými Vánocemi nepříjemně zranil.

„Jak já jsem šťastný, že některé z těchto momentů jsem opět zažil. Teď se moc těším až se jednou budu moci posadit. Potom snad přijdou další “zázraky”,“ plánuje moderátor.

V nemocnici jej samozřejmě pravidelně navštěvuje také jeho životní partner Jakub. A jak je vidět, ani zranění jejich lásku neoslabilo, ba naopak! Pánové pravidelně zveřejňují dojemné a láskyplné fotky přímo z nemocničního lůžka!

Témata: Jan Musil Martin Zach (sportovec)