Brutální hádka českých celebrit! Tomuhle se říká trefa do živého!

Simona Krainová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. února 2019 8:26

Modelka Simona Krainová a manželka slavného fotbalisty Tereza Barošová si pořádně vjely do vlasů. Důvodem jsou překvapivě děti.

Barošová se na instagramu pustila do Krainové za to, že má doma chůvu. "Když to čtu, je mi líto opravdových matek, co to tu čtou a srovnávají se s matkou, co se stará jen o svou vizáž a co má chůvu na plný úvazek. Vy jste mamka, co jezdí s dětma na kroužky, věnujete se jim, do toho sedíte v práci (což není schůzka o kávě). Vy jste osobnost pro skutečné matky," uvedla.

Dodala, že si obdiv zaslouží ty matky, které se samy starají o domácnost a děti. A to Krainová pravděpodobně není. Ta si to ale nenechala líbit a pořádně se do Barošové obula!

"Tento komentář můžete vnímat jako jízlivý a hned vám napíšu proč. Nevím, co jste sledovala, možná se vám zastesklo po zašlé slávě a máte potřebu zviditelnění se, tak vám touto odpovědí k tomu pomůžu," začala naštvaná Krainová.

Následně Barošové vyčetla, že "celý život nic nedělá", "předvádí svoje vysportované tělo v plavkách", "postuje fotky z dovolených" a stará se jen o svůj luxusní život. Poté dodala, že si matek váží, a ona sama si svou prací dokáže vydělat, což je důvod, proč má chůvu.

Barošové poté opět vmetla do obličeje, že pracovitost je to, co ona nezná, a že dokonce sama vaří a stará se o značku a obchod, což si musela tvrdě vydřít. 

Témata: Simona Krainová Tereza Barošová