Nové informace! Honza Musil chodí!

Jan Musil 16

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

7. února 2019 14:18 | Aktualizováno: 7. února 2019 19:44

Moderátor Jan Musil se loni v prosinci vážně zranil, když doma spadl ze žebříčku! Zlomil si žebra a propíchl plíci. A co hůř, přelámal si páteř! Lékaři se tak obávali, že by Honza mohl skončit upoutaný na vozíku! Nové informace vnáší do jeho stavu větší jasno!

Honza Musil z nemocnice po několika dnech poslal další video. A to muselo jeho fanoušky doslova nadchnout! Moderátor na něm totiž chodí! Sice poněkud toporně, o berlích a s ovázaným nohama - ale chodí!

Ještě před pár týdny se přitom spekulovalo, že by mohl skončit na vozíku! Jak se ale zdá, moderátor je z nejhoršího venku. Na videu Honza připomněl, že v pátek prodělal další operaci a tak se mu žádné video moc točit nechtělo.

„Dopadlo to asi dobře," okomentoval svou operaci. „Nemám před sebou chodítko, ale fyzioterapeut Honza mi dal berle,“ přiznal Musil, který se chtěl před svými fanoušky pořádně předvést.

Poděkoval zároveň za vzkazy a zprávy. Navíc mu prý lidé říkají, že zhubnul, což je prý asi pravda. „Možná je to taky tím, že jsem oholenej,“ zažertoval Honza.

„Budu se snažit hodně pracovat, pracovat, pracovat, pracovat, aby to dobře dopadlo,“ slíbil. „Jdeme ukázat, co jsem se naučil,“ dodal moderátor předtím, než s berlemi přešel pokoj. „Tak a jdu,“ smál se Musil.

Po pár krocích zhodnotil výsledek. „Není to stoprocentní, ale je to zase úspěch,“ pochvaluje si Honza své pokroky. Na tváři mu přitom hraje úsměv od ucha k uchu!

Musilovi fanoušci jsou z nejnovější zprávy z nemocnice doslova nadšení! „Honzo, konečně....na tohle video čekalo spousta lidí, kteří vás mají rádi....super...jsem za vás šťastná....tečou mi slzy po tváři, jsem šťastná, že ačkoliv jsem ateista, aspoň ta boží spravedlnost existuje a vy budete chodit,“ vzkázala mu paní Marie.

„Tak teda spadnout, skončit v nemocnici a omládnout tam o 10 let, to je mazec,“ pěla na Honzu chválu Adéla. „Jeníčku, moc pozdravů pro Vás i Kubíka! Včera, když jsem viděla jak Vám to už zase šlape, vyhrkly mi slzy radosti a štěstí,“ neskrývala radost paní Jitka. A takových vzkazů Honzovi v posledních hodinách přišly stovky!

Témata: Jan Musil