První soutěžící letošní StarDance prozrazen? Slavný zpěvák se prořekl!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. února 2019 20:51

Původně vystoupil se svou písní pouze během finále loňské deváté řady populární soutěže StarDance, už letos ale může být jedním ze soutěžící. Zpěvák Mikolas Josef totiž může být jedním ze soutěžících.

Mikolas Josef se proslavil na soutěži Eurovize, kde loni reprezentoval Českou republiku. Skončil na úchvatném šestém místě a historicky se ze všech Čechů umístil nejlépe.

Jeho písně na internetu sbírají desítky miliony zhlédnutí a topuje také žebříčky na Spotify. Více než v Česku ale koncertuje v zahraničí, a tak by se mohlo zdát, že není vidět.

Přesto je opak pravdou. V televizi se objevil například během finále soutěže StarDance. Toho využil i moderátor na Českého rozhlasu, který se zpěváka zeptal, jestli dostal nabídku na angažmá v pořadu jako tanečník.

"Možná přišla, možná že ne," odpověděl vyhýbavě s tím, že neví, co může říct a co ne. "Kdyby ta nabídka nepřišla, tak řeknete že nepřišla?" zeptal se obratem moderátor. 

V tu chvíli Mikolas přiznal, že pokud by nabídka nepřišla, tak by řekl, že nepřišla. On se ale odpovědi vyhnul, z čehož se dá usuzovat, že nabídku na tancování ve StarDance obdržel. To stejné vyvodil i moderátor.

Bude Mikolas Josef skutečně tanečním soutěžícím?Z rozhovoru by se zdálo, ho Česká televize opravdu oslovila, stále ale zůstává otázkou, jestli ji zpěvák přijal!

Témata: StarDance Mikolas Josef