EXKLUZIVNĚ: Jiří Krampol pro stars24.cz promluvil o své nehodě!

Jiří Krampol u soudu

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. února 2019 11:25 | Aktualizováno: 5. února 2019 16:58

Herec a moderátor Jiří Krampol (80) se připletl do další automobilové nehody! Už v roce 2016 měl bouračku na cestě na vystoupení v Brně, teď do něj zase narazilo auto po návratu z výletu!

Jiřího jsme zastihli ve chvíli, kdy byl v nemocnici. „Tady mně teďka dělali zákrok, dělali mi katetrizaci,“ prozradil pro stars24.cz oblíbený herec. Naštěstí ale nejde o žádný zákrok, který by musel podstoupit kvůli nehodě, kterou před několika dny měl!

Popsal nám také, jak o oné srážce došlo. „My jsme byli na výletě na Okoři a zastavili jsme se tam u jednoho hotýlku. A ještě než jsme vylezli, tak to do nás napálil jeep," vzpomíná na nepříjemné chvíle pro stars24.cz Krampol. 

Nejhůře z nehody vyšlo auto, ve kterém herec i se svou ženou seděl. „Nárazníkem nám urazil zrcátko a vzadu odřel dveře. Tak jsme tam zkejsli,“ postěžoval si moderátor.

„Zavolali jsme policii a sepsali jsme protokol a zase odjeli,“ popsal pro stars24.cz Krampol. Potvrdil nám také informaci, že řidič, který nehodu zavinil, z místa nehody ujel. „Pak se ale vrátil, protože ten, co nás vezl, si zapsal číslo jeho auta,“ prozradil nám herec.

Nehoda si naštěstí vyžádala jen pomačkané plechy, ale nikomu se nic nestalo. „Já jsem v pořádku,“ potvrdil nám Krampol. Škoda na luxusním autě značky BMW podle něj přesáhne sto tisíc korun!

Témata: Jiří Krampol Dopravní nehody