Zraněný Richard Krajčo! Pády, rvačky, opilecké a feťácké scény. Tak už to nejde, přiznává

Richard Krajčo 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. února 2019 8:50

Zpěvák Richard Krajčo se zranil! Pochlubil se nohou v ortéze, kvůli které nemůže hrát ve Hře divadla Ungelt Deštivé dny! A jeho fanoušci se netají tím, že jsou zklamaní!

Zpěvák a herec Richard Krajčo si zranil nohu a tak musela být odložena představení, ve kterých vystupuje! „ Myslel jsem si, že to půjde. Jenže všechny ty pády, rvačky, opilecké a feťácké scény se bez pohybu neobejdou. Zkoušeli jsme to dnes od pěti a před půl sedmou odpískali,“ přiznal zpěvák a herec, který hraje v představení Deštivé dny spolu s Davidem Švehlíkem.

Musel tak zklamat diváky, kteří se na něj těšili! „Bohužel se neodehraje ani středeční představení Deštivých dnů. Kdybych mohl jen stát, šlo by to ... nebo jako rozhlasová hra,“ posteskl si Richard na sociálních sítích.

Navíc hrozí, že budou zrušena i další představení! „Ve čtvrtek se rozhodne jak dopadne celý únor. Omlouvám se a o nedělním pražské a pondělním náchodském představení budu informovat. Díky za pochopení,“ dodal Krajčo.

Jeho slova potvrdilo i divadlo Ungelt, „Z důvodu nemoci je představení Deštivé dny 8. ledna 2019 zrušeno. Vstupenky zůstávají v platnosti na náhradní termín 9. září 2019,“ informovalo divadlo. Zrušeno bylo i představení, které se mělo odehrát 13. ledna, náhradní termín je až 3. listopadu.

„Vstupenky je možné vrátit nebo vyměnit za jiný termín či představení v pokladně Divadla Ungelt. Divákům, kteří zakoupili e-vstupenky on-line a nebudou mít zájem o náhradní termín bude částka vrácena přímo na účet, pro zrušení kontaktujte prosím pokladnu,“ vzkázalo divákům divadlo Ungelt.

A co se vlastně zpěvákovi stalo? To sice neprozradil, ale jeho fanoušci mají jasno! „Tak to vypadá, že letošní sezónu jsi dolyžoval,“ posteskla si fanynka Petra. „Asi lyže?“ přidala se Soňa. „A jeje sportem ke zdraví? Ať ti je brzy lip,“ popřála Krajčovi Mirka. „Richarde, to máš z lyžování?“ zajímala se Ivana.

Někteří ovšem netajili své zklamání! „No, já dostala na vánoce lístek na lednové představení...z důvodu nemoci taky nic :-( Docela mě to naštvalo a do listopadu čekat .... asi už nebudu,“ napsala Krajčovi jedna ze zklamaných divaček.

Další ale byli chápavější. „Jéé, já myslela, že je Ríša nerozbitný. Přejeme brzké uzdravení, hlavně nic neuspěchat, představeních ještě bude,“ vzkázala zpěvákovi Kristýna. „Ríšo zdravicko je nejdůležitější ... však my si počkáme. A jak se říká kdo si počká ten se dočká,“ přidala se Petra, 

Témata: Richard Krajčo