VIDEO: Monika Absolonová ukázala něco, co ještě nikdo neviděl!

Absolonová, Monika

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. února 2019 15:56

To, že Monice Absolonové nechybí smysl pro humor, snad nikdo nepochybuje. Legraci si umí udělat i na svůj účet, což ostatně dokázala i vtipným videem, které zveřejnila na sociálních sítích!

Monika se nedávno podruhé stala maminkou. A jak je vidět, svým synům věnuje maximální pozornost a péči!

„Na instagramu jsem slíbila něco, co ještě nikdo neviděl. Náš Tadeáš chodí na cvičení, cvičení s rodiči. Všichni rodiče se zapojujeme. Všichni normálně...jen Tadeáš má sebou černý telettubbies,“ zažertovala na svůj účet Monika.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dobre rano?ptala jsem se Vas zda chcete videt, co jeste nikdo nevidel. 99% z Vas odpovedelo ANO?... nas Tadeas chodi na cviceni, cviceni s rodici. Vsichni rodice se zapojujeme. Vsichni normalne...jen Tadeas ma sebou cerny telettubbies.???Ano, pratele ten Jozka Pribilinec jsem ja... zapalena maminka cvicenka... jsem zvedava, kdy se za me kluci zacnou stydet?? proc jsem ve vsem tak vehementni???? a proc Vam to ukazuju? Protoze se lidi maji smat, ja se smala, bracha, kterej to tocil smal. Tak treba to pobavi i Vas. Krasny tyden❤️#kolikmijelet#jsemjelito#tosnadnenimozny#taostudasebudeopakovat#matoustakybudechoditcvicit#pomoc

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova), Úno 3, 2019 v 10:32 PST

„Ano, přátelé ten Jožka Pribilinec jsem já... zapálená maminka cvičenka... jsem zvědavá, kdy se za mě kluci začnou stydět,“ směje se známá zpěvačka, který má kromě Tadeáše doma ještě malého Matouše, který se narodil loni v listopadu.

„Proč jsem ve všem tak vehementní? A proč Vám to ukazuju? Protože se lidi mají smát, já se smála, brácha, kterej to točil, se smál. Tak třeba to pobaví i Vás,“ napsala Monika svým fanouškům.

„Náhodou je to super. Jste úžasná žena a kluci se nebudou stydět. Naopak, budou pyšní, jakou mají maminku,“ uklidnila Absolonovou paní Markéta. „Super...super mamča..budete mít na co vzpomínat,“ přidala se další fanynka. „Právě jsem se málem udusila ovesnou kaší... černý telettubbies... kácím se k zemi.“ smála se další.

Nakonec svým videem dojala a pobavila nejen své příznivce, ale taky herečku Evu Holubovou. „Tak to se Ti, Ty můj miláčku, opravdu povedlo. Směju se tady nahlas na celou hubu,“ vzkázala jí herečka. Dokonce se nabídla, že by příště šla s ní jako divák!

Témata: Monika Absolonová