Honza Musil byl znovu na operaci

Jan Musil dál zůstává v nemocnici 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. února 2019 8:42 | Aktualizováno: 4. února 2019 11:43

Moderátor Honza Musil musel už potřetí od svého prosincového zranění na sál! V nemocnici prodělal další operaci. Navíc hrozí, že to nebyl poslední zákrok, který musel podstoupit!

„Od pátku jsem na JIPCE po další operaci a už se těším zase na to naše oddělení kde budu zase rozhýbávat tělo,“ svěřil se na sociálních sítích Honza.

Přestože v posledních dnech komunikoval s fanoušky i prostřednictvím videí, teď se musí na chvíli opět vrátit jen k psaným vzkazům! „Videa bohužel zatím nezvládám. Až za pár dní!“ slíbil svým příznivcům moderátor.

„Zatím my ani lékaři nevíme, zda se jednalo o poslední zákrok, či bude nutná ještě další operace. Zatím musíme počkat, jak to sroste," řekl pro Sedmičku Honzův životní partner Jakub, který jej denně navštěvuje a pomáhá mu se vzkazy fanoušků.

Nehoda, po které moderátor skončil upoutaný na lůžko, se odehrála 21. prosince, média se o jeho úrazu ale dozvěděla až později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Témata: Jan Musil