Odhaleno! Kolik vydělává Těžkej Pokondr?

Těžkej Pokondr 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. února 2019 16:19

Duo Roman Ondráček a Miloš Pokorný poslední dobou překvapuje. Nejprve si první jmenovaný na sociální síti kopnul do svého letitého parťáka, následně si podal další lidi z branže. Poté skupina oznámila konec, a teď dokonce prozradila, kolik vydělává.

Duo Roman Ondráček a Miloš Pokorný jako skupina Těžkej Pokondr končí. Nejprve se rozloučili s moderováním v rádiu, následně se rozhodli skončit i jako skupina.

Na sociální síti to oznámil Ondráček, který před nedávnem nejprve poděkoval několika lidem za rok 2018, následně zkritizoval většinu českých médií a poté se obrátil i proti svému kolegovi, s nímž už spolupracovat odmítá.

Oba přitom mají na kontě takové hity jako Já ti jednu fláknu, Rakeťák, Saša jede, Felicie, Zuby, zuby, zuby a mnoho dalších. Těžkej Pokondr se stal na české hudební scéně legendou především díky svým cover verzím a textům, které byly stejně chytlavé jako vtipné.

V posledních letech ale duo začalo fušovat i do dalších oblastí. Moderovali několik pořadů, za které v rádiu podle Expresu brali zpočátku pět tisíc korun, později až osmdesát tisíc. Ondráček rovněž prozradil, že za jeden koncert inkasovali zhruba čtyřicet tisíc korun, a měsíčně jich měli až pět. Jejich měsíční příjem tak mohl činit i 300 000 korun. 

Navzdory tomu, že o nich po hudební stránce nebylo nějakou dobu slyšet, rozvířili vody českého internetu svými písněmi Kretén a Schízy, v nichž si berou na paškál české i světové politiky. Vzhledem k oznámenému konci to ale mohou být jejich poslední hudební počiny.

Témata: Těžkej Pokondr Roman Ondráček Miloš Pokorný