To nejhorší v životě! Solaříková poprvé vzpomíná na otřesné znásilnění!

Patricie Solaříková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. února 2019 12:29

Herečka Patricie Solaříková nadobro opustila seriál ulice, v němž se divákům den co den ukazovala na televizních obrazovkách více než 10 let. Jaká scéna pro ni ale byla tou nejhorší? Znásilnění!

Po třinácti letech dala Solaříková pomyslné sbohem seriálu, v němž začínala jako mladá školačka. Nyní jej opouští jako dospělá učitelka, která odjíždí do zahraničí.

Sama už dříve uvedla, že je ráda, že se režie nerozhodla její postavu zabít, jak tomu většinou bývá. Může se tak kdykoliv vrátit zpátky k natáčení. To přitom nebylo vždy jednoduché.

Mezi tu nejtěžší a nejhorší scénu, kterou musela absolvovat, patří pokus o znásilnění s Davidem Vobořilem ve škole.

"Vzhledem k tomu, že jsme všichni chtěli, aby to vypadalo opravdově, tak jsme to neodflákli a dělali jsme to pořádně. Pamatuji si, že to bylo hodně těžké," prozradila herečka pro televizi Nova.

Ani sehrané znásilnění přitom není tak lehké, jak by se mohlo zdát. Solaříková přiznala, že všichni byli z celé scény pořádně v šoku. "Když jsme odcházeli z placu, všichni jsme byli rozklepaní," vysvětlila.

Seriálové znásilnění se navíc odehrálo na záchodech, na studené podlaze, a musela snášet nejen tvrdé zacházení, ale i ruce v rozkroku. Pro herečku to rozhodně nebyl žádný med.

Témata: Patricie Solaříková seriál Ulice